in

Raj se pretvorio u pakao: Komšinica otkrila strogo čuvanu tajnu, Melina je ovako živjela pored Harisa

Raj se pretvorio u pakao: Komšinica otkrila strogo čuvanu tajnu, Melina je ovako živjela pored Harisa
Slatka-Tajna.Eu

Porodica Džinović nekad je živela bajku, sve do jednog momenta

U pitanju je luksuzna vila u elitnom delu grada, čija izgradnja je trajala pune četiri godine, a u koju je, kako se pisalo, uloženo oko dva miliona evra.

Džinovići nisu mogli da sakriju radost kada je došao trenutak za useljenje, a tada su tim povodom organizovali gala proslavu na kojoj su okupili veliki broj prijatelja i kolega sa estrade. Porodica Džinović bila je presrećna zbog useljenja ne sluteći da će se njihov raj pretvoriti u pakao.

Porodica Džinović živela bajku – Melina je uvek bila nasmejana, Haris suzdržan

Godinu dana kasnije, komšije poznatog para rešile su da otkriju pravo lice porodice. Naime, kako su ispričali stanari obližnje zgrade, svaki član porodice drugačiji.

Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Deluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno “ne prilazi” – kaže kroz osmeh za “Blic” komšije koji živi u zgradi prekoputa Harisove vile, dok jedna komšinica tvrdi da Melina izgleda prelepo u prirodi:

 

Porodica Džinović – Komšije otkrile da je Đina prelepa, ali i da Harisa često viđaju kako odlazi sam.

Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuvar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je verovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lepo uređen. Tokom leta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine – otkriva Nataša.

Verujem da oni i ne znaju ko su im komšije, niti se druže, niti ih viđamo da šetaju po kraju. Harisa često vidim sa torbom za tenis kako odlazi na trening, a iako trči ili šeta to čini po Košutnjaku. Melina je uvek u vrtoglavim potpeticama. Nikada je u patikama nisam videla – rekla je komšinica iskreno.

svet.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Jadranu pronađena još jedna živa plemenita periska (VIDEO)

U Jadranu pronađena još jedna živa plemenita periska (VIDEO)

Italijani prestravljeni Hrvatskom: “To su nitkovi istrošeni u hiljadama bitaka”

Italijani prestravljeni Hrvatskom: “To su nitkovi istrošeni u hiljadama bitaka”