in

Đole Đogani šokirao priznanjem: Istina je Vesna i ja smo se razveli, viđam se sa…

Đole Đogani šokirao priznanjem: Istina je Vesna i ja smo se razveli, viđam se sa…
Slatka-Tajna.Eu

Odnos Vesne i Đoleta konačno rasveteljen

Đole i Vesna Đogani, već godinama uživaju u skladnom braku, punom vedrine i sreće. Međutim, glasine da su se rastali zbog incidenta koji je procurio u javnost a tiče se navodne muzičareve prevare, ipak nije tačan. Odnos Vesne i Đoleta cveta a evo kako je sve prokomentarisao, ranije, poznati denser.

Odnos Vesne i Đoleta – Đogani sve priznao

Spekulacije na ovu temu nisu prestajale – priče i nagađnja ko je koga ostavio, koji su još dodatni razlozi razlaza, ipak tek nedavno stigao odgovor na ovu temu…

Naime, ranijim gostovanjem u emisiji “Ekskluziv” Đole je sve priznao, doduše šaljivim tonom. Na pitanje gde mu je Vesna zašto ona sa njim nije došla kada je to dogovoreno Đogani je kazao:

– Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne.

Osvrnuo se potom muzičar na ljubomoru u braku, pa dodao da Vesna ume sa njim i da mu za razliku od prethodne supruge Slađe Delibašić sa kojom je proveo mladost, ona više odgovara sada u nekim zrelijim godinama.

– Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Odnos Vesne i Đoleta – Đogani otkrio zašto mu Vesna odgovara
– Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. U ostalom ja umem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled.

– Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije.

– Sa Slađom mi je bilo super bio sam mlađi imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara – priznao je Đole u Ekskluzivu ranije.

AUTOR: SVET

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pavlović spreman za duel sa Danskom

Pavlović spreman za duel sa Danskom

Pisac Feđa Štukan vraćen iz Srbije u BiH ‘zbog bezbjednosnog rizika’

Pisac Feđa Štukan vraćen iz Srbije u BiH ‘zbog bezbjednosnog rizika’