in

RODNA KUĆA VESNE ZMIJANAC: “Otišla trbuhom za kruhom”

RODNA KUĆA VESNE ZMIJANAC: “Otišla trbuhom za kruhom”
Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac često obilazi rodbinu u Kovačima kod Kraljeva, ali po svemu sudećinema namjeru renovirati rodnu kuću u kojoj je odrasla. U to se uvjerila ekipa Kurira, koja je svojevremeno posjetila njezino rodno selo.

U pjevačičinoj ulici zatekli su njenog rođaka, koji je pokazao dom gdje se rodila i odrasla.

‘Iz te kuće je otišla još prije 30 godina i nakon toga je postala pustoš. U dvorištu je sagrađena nova kuća u kojoj živi njena obitelj. Vesna mi je rođakinja. Dolazi kod moje mame, ali ona sad ne može pričati jer se sprema ići za grad’, ljubazno je rekao dječak i pokazao oronulu nekretninu.

Komentar je dala i Vesnina školska kolegica:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


‘O, pa nas dvije smo išle zajedno u razred. Ona je bila riba, prava mačka, stalno je pjevala. Mi djevojčice smo bile ljubomorne na nju jer je imala gustu kosu, nesvakidašnju ljepotu, zračila je i privlačila. Nije renovirala kuću jer je od tu otišla trbuhom za kruhom. Muka je ovdje, bijeda i sirotinja, snašla se ona bolje u velikom gradu, nema potrebe ni da je renovira, što će joj.’

Poznato je da Vesna više od dva desetljeća živi na Bukulji, gdje je 1995. izgradila vilu, a uskoro će sazidati još jednu veliku kuću za drugu unuku Hanu. Pored toga, pjevačica ima i nekoliko stanova u Beogradu. Svi se nalaze na atraktivnim lokacijama u centru grada.

(Express / Scena.story)

The post RODNA KUĆA VESNE ZMIJANAC: “Otišla trbuhom za kruhom” appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

El Carro de mi muñeca 👧😂 #humor

El Carro de mi muñeca 👧😂 #humor

Koje dvije vrste hljeba bi trebalo da izbjegavate?

Koje dvije vrste hljeba bi trebalo da izbjegavate?