in

Djevojka Lazara Ristovskog izgubila strpljenje što je povezuju s njim: Konačno otkrila da je sve obmana

Djevojka Lazara Ristovskog izgubila strpljenje što je povezuju s njim: Konačno otkrila da je sve obmana
Slatka-Tajna.Eu

Devojka Lazara Ristovskog oglasila povodom ovih navoda.

Otkako je objavljeno da je glumac Lazar Ristovski u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić za nju interesovanje ne jenjava. Ona se retko oglašavala, ali je sada devojka Lazara Ristovskog demantovala prvi put sve ono što se u medijim piše.

Devojka Lazara Ristovskog viđena s glumcem, nikad nije bila lepša

Naime, Belgrade River Fest okupio je sinoć brojne ličnosti iz javne sfere života, a među njima su bili i Novak i Jelena Đoković, kao i Lazar Ristovski sa svojom izabranicom Anicom Lazić.

Nakon što su fotografije pojavljivanja Jelene i Novaka sa događaja objavljene na internetu, devojka Lazara Ristovskog objavila je kolaž na Instagramu, pa su mnogi komentarisali kako se upoređuje sa Đokovićima.

Ona je rešila da ne ćuti, pa je objasnila da joj je neko poslao fotografiju naveo je Story.

Devojka Lazara Ristovskog nije ćutala na prozivke, sve objasnila

– Fotografiju sa porodicom Đoković nisam montirala ja već mi ju je neko poslao očigledno preuzetu sa portala. Ne bavim se fotošopom – poručila je Anica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsećanja radi, sinoć je na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi održan “Belgrade River Fest”, a zvezda večeri bio je Nik Kejv za čiji koncert su karte raspordate još pre mesec dana. Novak Đoković na koncertu Nika Kejva najavio je svoj povratak na teniske terene.

Novak se na koncertu pojavio ruku pod ruku sa suprugom Jelenom koja je pre dva dana proslavila rođendan, dok je po dolasku uživao u društvu glumice Slobode Mićalović i još nekoliko prijatelja.

Novak se već nekoliko dana nalazi u Beogradu, a njegov oporavak posle operacije teče odlično. Kako saznajemo, slavni teniser je sa treninga stigao na koncert, jer je već počeo sa pripremama za Olimpijadu zbog čega je naročito srećna njegova supruga, jer zna koliko mu znači da osvoji medalju za Srbiju.

Svet.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Srednjevjekovni manastir poznat po velelepnim freskama

Srednjevjekovni manastir poznat po velelepnim freskama

Šeško povrijeđen, ali igraće u meču odluke

Šeško povrijeđen, ali igraće u meču odluke