in

PJEVAČICA TJEŠILA MUŽA NAKON SVAĐE SA LJUBAVNICOM: Ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati

PJEVAČICA TJEŠILA MUŽA NAKON SVAĐE SA LJUBAVNICOM: Ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati
Slatka-Tajna.Eu

Čuvena folk pjevačica Nada Obrić otvoreno je progovorila o borbi s bolešću, prevari bivšeg supruga,svojim stavovima o današnjim odnosima, ali i ponašanju mladih djevojaka.

Prisjetila se i trenutka kad je saznala za prevaru svog tadašnjeg supruga. Umjesto da se ljuti, Nada se odlučila našaliti na svoj račun što je izazvalo smijeh kod gledatelja tijekom gostovanja kod voditeljice Sanje Marinković.

‘Zaljubio se on, a mi smo službeno još u braku. I sad, dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu kažem: ‘Srećo, jabuko moja, zašto si nervozan? Ne brini se, neće te ostaviti, pomirit ćete se. Dok je tvog novčanika, ti ne brini ni o čemu. A ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati’, ispričala je pjevačica.

Iako joj mnogi nisu povjerovali, pjevačica se bila spremna i zakleti.

‘Majke mi mile, čovjek živ i zdrav, okrenuo se i rekao: ‘Ti nisi normalna’, prisjetila se Nada.

Potom je otkrila da joj se ne sviđa kako se današnje djevojke ponašaju.

‘Smeta mi ta brutalnost u odijevanju. Vulgarnost u ponašanju. Pogotovo kod mlađih djevojaka koje su proste i vulgarne. Ta plastika je čudo napravila, sve su iste, ta usta na što im sliče, Bože me sačuvaj. Današnje djevojke ne znaju kuhati, izgovori su im da se to danas sve može naručiti dostavom, ali to nije isto kao domaća hrana. Često se pitam kako ih ne zanimaju takve stvari, kuhanje je umjetnost po meni’, rekla je Nada, a onda priznala i koje su njene slabe točke.

‘Moja najslabija točka je ta što sam previše iskrena. Prijatelji mi često kažu da znam biti i neugodno iskrena i to mi se često obije o glavu, ali ja ne volim ljude koji lažu’, zaključila je Nada.

(Express / Scena.story)

The post PJEVAČICA TJEŠILA MUŽA NAKON SVAĐE SA LJUBAVNICOM: Ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Skupština RS o Deklaraciji sa ‘Svesrpskog sabora’ početkom jula

Skupština RS o Deklaraciji sa ‘Svesrpskog sabora’ početkom jula

Zašto žene i muškarci različito doživljavaju bol?

Zašto žene i muškarci različito doživljavaju bol?