in

POZNATA PJEVAČICA SE VRAĆA IZ DUBOKE ILEGALE: Mnogi je neće prepoznati, a priča o siromaštvu je laž

POZNATA PJEVAČICA SE VRAĆA IZ DUBOKE ILEGALE: Mnogi je neće prepoznati, a priča o siromaštvu je laž
Slatka-Tajna.Eu

O Bebi Dol su se u posljednje vrijeme pojavljivale samo informacije povodom njenog lošeg materijalnog stanja, pa su se mnogi pitali kako je slavna umjetnica danas. Malo je reći da je njeno novo izdanje iznenadilo mnoge.

Pjevačicin zaštitni znak uvijek je bila duga plava kosa, međutim, ona se ovaj put slikala s kosom ošišanom na paž, i to dok ju je njen prijatelj, koji joj je i frizer i šminker, sređivao u salonu za jedno snimanje.

Kako se može zaključiti na osnovu fotografija, Bebi izgleda preporođeno i poprilično dobro. Djeluje da je loš životni period sada iza nje i da je spremna za nove radne pobjede, na radost svojih fanova. Prema saznanjima Kurira, u pitanju je bilo fotografisanje za video-podršku gej zajednici, a cilj je bio da se Bebi predstavi kao dreg kraljica.

Podsjetimo, komšinice Bebi Dol su svojevremeno ispričale da je sve pare od stana koji je naslijedila od rođake “spiskala”, da se navodno udala za alkoholičara i da moli prolaznike da joj daju novac da kupi hranu. Javnost je s pravom bila veoma zabrinuta za njeno zdravlje, mnogi su se pitali da li je pred bankrotom, uz konstataciju da je “ogromna šteta što je svoju briljantnu karijeru potpuno zapostavila”.

Potom se oglasio pjevačicin prijatelj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Bebi je udata, njen muž je čovjek Amerikanac koji ima platu 4.000 eura. Ja to sve znam jer te finansije idu preko mene. Promijenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, na samrti, otac je takođe vrlo loše, tako da je rastrzana u svemu tome – rekao je sredinom ljeta 2023. godine za domaće medije njen prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.

Isti izvor je otkrio da Bebi Dol već duže piše knjigu, modno-muzičkog sadržaja.

– Nije se oprostila od muzike, ima ona dvije-tri nove pjesme, koje je prije korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i očeve bolesti i zbog tetkine smrti. Tvrdim da ništa od priča o njenom siromaštvu nije tačno. Mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, a novac takode dobija od autorskih prava. Njena majka ima lijepu penziju, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata u Krunskoj. Da nema šta da jede, prodala bi stan – zaključio je tad prijatelj Bebi Dol.

(Express / Pink.rs)

The post POZNATA PJEVAČICA SE VRAĆA IZ DUBOKE ILEGALE: Mnogi je neće prepoznati, a priča o siromaštvu je laž appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Policija pretresla bolnicu u Tuzli i izuzela papire o nabavci aparata za radioterapiju

Policija pretresla bolnicu u Tuzli i izuzela papire o nabavci aparata za radioterapiju

Kako običan šlag da pretvorite u pravu poslasticu?

Kako običan šlag da pretvorite u pravu poslasticu?