Categories: Biznis

Sparkasse brzi kredit “Sad pa sad” u roku 24h

Sparkasse Banka sa novom kampanjom simboličnog naziva “Brzi kredit sad pa sad” predstavlja svoj novi proizvod – Nenamjenski kredit sa izuzetno kratkim rokom odobrenja – za samo 24h od dostave kompletne dokumentacije. Pored ovog kredita u akcijskoj ponudi klijentima je na raspolaganju i stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom koja je moguća do 20 godina otplate. Obje vrste kredita pružaju dodatnu pogodnost – oslobođene su troškova obrade za sve korisnike SIMPL aplikacije.

Brzi nenamjenski kredit  “Sad pa sad” moguće je realizirati u iznosu do 50.000KM u vrlo kratkom roku  od dostave kompletne dokumentacije, uz fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate, koji je do maksimalno 10 godina.

Za klijente koji imaju u planu kupovinu stana ili rješavanje stambenog pitanja, u Sparkasse ponudi sada je Stambeni kredit sa fiksnom kamatom do 20 godina otplate, a maksimalan iznos ove vrste kredita se određuje u skladu sa klijentovom kreditnom sposobnošću.

U Sparkasse Banci, uvijek osluškujemo potrebe tržišta i spremno reagiramo kako bismo pružili uvijek neku dodatnu vrijednost i što bolju uslugu našim klijentima. Sa ovim novitetima u kreditnoj ponudi nastavljamo našu posvećenost pružanju fleksibilnih i povoljnih rješenja za finansiranje, koja odgovaraju potrebama naših klijenata.” – izjavila je Emina Muharemović, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Banke.

Dodatna pogodnost ovim akcijskim proizvodima je da se oba ova kredita  realiziraju bez troškova obrade za  klijente  koji su aktivni korisnici SIMPL aplikacije mobilnog bankarstva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







SIMPL aplikacija je aplikacija mobilnog bankarstva koja pruža novu, ekstremno jednostavnu  diimenziju bankarstva,  prilagođenu vremenu klijenta, uz niz funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevno upravljanje finansijama.

Više informacija o novim proizvodima zainteresovani klijenti mogu dobiti na oficijelnoj stranici banke www.sparkasse.ba ili putem besplatne info linije: 080 020 210

Redakcija

Recent Posts

MC STOJAN U POLICIJSKOJ STANICI: Prvo prekinuo vezu s 22 godine mlađom djevojkom, a potom završio iza rešetaka

MC Stojan je podijelio snimku na društvenoj mreži Instagram koja je začudila mnoge. Pjevač je, kako…

35 minuta ago

Josipović i Mesić uputili apel za mir: Situacija je gora nego 1939.

Josipović i Mesić uputili apel za mirFoto: Robert Anic / PIXSELLBivši predsjednici Stjepan Mesić i…

1 sat ago

Ševčenko donio dio tribine sa bombardovanog stadiona (FOTO / VIDEO)

​MINHEN - Prije prve utakmice Ukrajine na Evropskom fudbalskom prvenstvu, u Minhenu je izložen komad…

1 sat ago

Kako napraviti savršeno kremast pire krompir?

Krompir pire kakav niste jeli. Evo i detaljnog recepta i pripreme. Pire krompir je jedan…

2 sata ago

RIM TIM TAGI DIM PARODIJA

RIM TIM TAGI DIM PARODIJA - glupiranje :P Zaprati INSTAGRAM ❗ https://www.instagram.com/tonivrdoljak_/ Pretplati se na…

2 sata ago