Categories: Estrada

GRAND PRODUKCIJU TUŽIO POZNATI PJEVAČ: Zbog pjesme ove pjevačice je sve krenulo po zlu

Svjetski popularna grupa Ramštajn sinoć su održali veliki koncert u Beogradu u parku Ušće, a večeras imaju još jedan nastup.

Naime, svojevremeno je upravo ova grupa tužila “Grand” produkciju zbog pjesme “Preko” koju izvodi Indira Radić.

Goran Ratković Rale napravio je mnogo hitova, među kojima se našla i pjesma “Preko”, koju je otpjevala 2002. godine Indira Radić.

Indira je album na kom je bila pjesma izdala za Grand produkciju na čijem čelu je tada bio Saša Popović, a onda je na adresu “Granda” stigla tužba od strane poznatog benda Ramštajn.

Saši u početku ništa nije bilo jasno. Međutim, kada je vidio šta piše u tužbi i da je plava koverta stigla zbog albuma Indire Radić, Popović je ostao šokiran.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Jao, to je bilo 2002. Uradio sam cijeli album za Indiru. Za jednu pjesmu uzmem ja sempl (dio pesme) od Ramštajna i mi izdali taj album. Naravno da nisam tražio nikakvu dozvolu, to u to vrijeme nije postojalo, niti sam ja očekivao da će neka svjetska faca da čuje pjesmu Raleta i Indire. I dešava se situacija da je album krenuo i mene zove Saša i viče: “Čije si pjesme krao? Ko je taj Ramštajn?” – pričao je Rale i dodao:

– I meni sve jasno! Kažem: “Šta je bilo, pa ne mogu ja tebi da dajem informacije gdje nalazim inspiraciju.” On kaže: “Dobio sam tužbu od Ramštajna.” Odem do studija i kažem Saletu: “Smiri se, sve ću ja to da riješim.”

-Onda sam preuzeo odgovornost na sebe. I oni su, kao što sam već rekao, tražili ludački iznos od 45.000 eura. U to vrijeme na ovim prostorima ta suma je bila nemoguća, pa i sad nije ništa bolje, ali tad tek. I mi se na kraju dogovorili da oni dobiju deseti dio zarade i to se tako završilo. Ali prepao sam Popovića tad kao niko nikad – rekao je kompozitor.

Inače, Saša je iz “Granda” zbog skandala izbacio poznatog pjevača i pjevačicu, prenosi Kurir.

(Express / Srpskainfo)

The post GRAND PRODUKCIJU TUŽIO POZNATI PJEVAČ: Zbog pjesme ove pjevačice je sve krenulo po zlu appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

NEVJEROVATAN KOMPROMIS VLASTI: HDZ-ovcima smeta pojam ‘dvije škole pod jednim krovom’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/06\/ezy_watermark_14-06-2023_10-54-53-4440am.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/06\/ezy_watermark_14-06-2023_10-54-53-4440am.jpg","caption":"Foto: Samir Saletovi\u0107\/ Slobodna Bosna","bg":"908b87"}] Na sjednicama Vijeća ministara BiH održanim u maju vladajući na…

1 sat ago

Srbin novi selektor Grčke

Gustavo Pojet je dobio otkaz na mjesto selektora Grčke, a novi glavnokomandujući "helena" je postao…

1 sat ago

Gradonačelnik Novog Marofa potukao se s vojnikom

Siniša Jenkač, gradonačelnik grada Novi Marof Foto: Marko Jurinec / PIXSELL Varaždinska policija objavila je…

3 sata ago

Mbape objavio da neće igrati za Francusku

Francuski fudbaler Kilian Mbappe izjavio je u nedjelju da neće igrati za francusku olimpijsku reprezentaciju…

3 sata ago

Pesto pasta za vrele ljetnje dane

Recept za pesto tjesteninu je brzo, porodično jelo koje možete da spremite za par minuta…

4 sata ago

Prokišnjavanje kulture u Banjaluci

Muzej Republike Srpske i Narodna i Univerzitetska biblioteka nalaze se u zgradi koja prokišnjava. Godinama…

5 sati ago