Categories: Estrada

BEKI BEKIĆ SE SJETIO STARIH HITOVA I LJUBAVI: Otkrio šokantne detalje

Beki Bekić kroz svoju dugogodišnju karijeru, ostavlja trajni pečat ne samo svojim glasom već i mirom, budući da je rijetka osoba sa estrade koja ne ulazi u svađe i konflikte.

Umjesto toga, njegova predanost muzici i pozitivan stav su temelj njegovog uspijeha, o čemu je otvoreno govorio za Grand.

-Stvarno jeste tako, ja ne znam da se svađam. Sjećam se kada sam bio mlađi imao sam jednu djevojku, zabavljao se nedjelju dana i ona me otkačila zbog toga što ne znam da se svađam i da joj nikad nisam rekao nijednu lošu riječ – otkrio je Beki kroz osmijeh na licu.

Beki je podijelio sjećanja na period kada su njegovi hitovi osvajali mnoga srca, ističući zahvalnost prema svojoj supruzi otkrivajući da je jedna od njegovih pjesama objavljena upravo zahvaljujući njoj.

-Kada sam snimio „Marama šarena“ svi smo se u studiju pitali da li je za mene i skinuo sam je sa ploče. Međutim, dođem kući i Nada pita da li je gotovo, pa presluša i kaže „Nedostaje jedna pjesma, gdje je ona marama“. Rekao sam joj da smo je skinuli i da ne valja, a ona mi kaže da joj se ta najviše svidjela, onda sam ostavio i tu pjesmu. „Marama“ je sama pronašla put i sve je dobro krenulo – rekao je Bekić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Podsjetimo, Beki je nedavno detaljnije pričao i o svojim muzičkim počecima i sugestijama koje je dobijao od starijih kolega i poznavaoca šoubiznisa, a danas se posebno sjeća jednog neobičnog savjeta.

-Nas su učili kad smo mi počinjali, da se pojavljujemo maltene u istom, ja sam se uvijek pitao zašto, a oni su mi rekli: „Pa da bi te zapamtili“. Kad sam snimio pjesmu „Eh, kad bi se ti vratila“, izabrali su mi jedan džemper i rekli su mi: „U ovom ćeš non-stop da se pojavljuješ da bi te ljudi zapamtili“- rekao je pjevač svojevremeno.

(Express / Paparazzo.ba)

The post BEKI BEKIĆ SE SJETIO STARIH HITOVA I LJUBAVI: Otkrio šokantne detalje appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Prokišnjavanje kulture u Banjaluci

Muzej Republike Srpske i Narodna i Univerzitetska biblioteka nalaze se u zgradi koja prokišnjava. Godinama…

19 minuta ago

Jokić i Bogdanović već osvajaju trofeje

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, našao se u društvu Nikole Jokića u Somboru, na…

23 minute ago

Od utorka nove cijene goriva

IlustracijaFoto: Izvor: / Shutterstock Od utorka nove, niže cijene goriva. Najviše će pojeftiniti benzin, za 4…

2 sata ago

Mediji: Šok za Srbiju, Kostić završio Evropsko prvenstvo

Filip Kostić je završio sa Eurom kada su nastupi u pitanju, jer je povreda koljena…

2 sata ago

Recept za originalni francuski tost

Ne, ovo nisu prženice, ovo je pravi francuski tost, a po receptu ćete zaključiti u…

3 sata ago