in

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Švajcarska želi da ih Milica Pavlović predstavlja na Evroviziji

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Švajcarska želi da ih Milica Pavlović predstavlja na Evroviziji
Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je održana Evrovizija, a iako su mnogi očekivali pobjedu Hrvatske, ona je otišla u ruke švajcarskog predstavnika. Poznato muzičko takmičenje ispratila je i Milica Pavlović, koja je svim srcem bila za kolegu iz komšijske države.

“Apsolutno da sam pratila Eurosong. Ta euforija ne traje samo ovdje, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Bejbi Lazanju, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susjedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Bejbi Lazanja nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lijena pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj procjeni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju”, rekla je Milica.

Mnoge je zanimalo i da li postoji šansa da Milicu vidimo na evrovizijskoj sceni, te je sada objasnila i zašto je oba puta odbila učestvovanje na ovom takmičenju.

“Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam prije x godina sa pjesmom “Pakleni plan” bila pozvana od strane Saše Popovića da se prijavimo za Evroviziju, ali ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organiziraju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i željeli su da se takmičim za pjesmu za Evroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htjela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pjesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada poslije 12, 13 godina kad me opet neko pita, naravno da je najljepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lijepe, male zemlje tamo negdje… Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pjesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Eurosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija”, rekla je Milica, prenosi “Jutarnji.hr”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express / CDM)

The post POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Švajcarska želi da ih Milica Pavlović predstavlja na Evroviziji appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pet frizura koje će biti u trendu ovoga ljeta

Pet frizura koje će biti u trendu ovoga ljeta

Poslodavci traže hitna rješenja za rasterećenje plaća, liberalizaciju tržišta radne snage i smanjenje parafiskalnih nameta

Poslodavci traže hitna rješenja za rasterećenje plaća, liberalizaciju tržišta radne snage i smanjenje parafiskalnih nameta