Categories: Biznis

Putno zdravstveno osiguranje – novi osiguravajući proizvod Addiko Bank Sarajevo i Vienna osiguranje VIG

Addiko Bank Sarajevo je, u saradnji sa Vienna osiguranjem VIG, za svoje klijente pripremila novi osiguravajući proizvod – Putno zdravstveno osiguranje.

Svjesni toga da su putovanja neprocjenjivi doživljaji i iskustva, ali da ona ponekad nose i rizike, iz Banke navode da im je cilj klijentima uz svoje jedinstvene usluge obezbijediti finansijsku zaštitu i olakšan pristup medicinskoj pomoći tokom putovanja, a u slučaju potrebe.

Postupak ugovaranja Vienna putnog zdravstvenog osiguranja je vrlo jednostavan i isti je moguće jednostavno i brzo realizovati u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

„Raduje nas da je sada u svim podružnicama Addiko banke klijentima dostupno vrlo jednostavno ugovaranje Vienna putnog zdravstvenog osiguranja, uz koje mogu bezbrižno putovati širom svijeta jer troškove i skrb u slučaju nepredviđenih okolnosti preuzima Vienna osiguranje VIGss. U ponudi imamo police osiguranja za pojedince i grupe, a za one koji često putuju najbolji izbor je godišnja polica osiguranja kojom je pokriven neograničen broj putovanja tokom jedne godine“, rekla je Šejla Kadić, voditeljica Službe bankoosiguranja u Vienna osiguranje VIG.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Iz  Addiko Bank Sarajevo dodatno poručuju da su za klijente pripremljene i dodatne pogodnosti, te klijenti koji ugovore porodični paket putnog zdravstvenog osiguranja ostvaruju popust u iznosu od 50 posto za djecu do 18 godina starosti. Popust se odnosi na sve putnike mlađe od 18 godina, ukoliko putuju u pratnji roditelja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što našim klijentima u periodu kada se bliži sezona godišnjih odmora možemo ponuditi bezbrižno putovanje. Vjerujemo da ovaj vid osiguranja može donijeti mir i sigurnost tokom putovanja, znajući da ste finansijski zaštićeni u slučaju neplaniranih zdravstvenih problema“, istakao je Denis Omeragić, direktor Sektora za upravljanje proizvodima u Addiko Bank Sarajevo. Više informacija o novom osiguravajućem proizvodu moguće je saznati i pozivom na besplatni broj telefona Addiko Kontakt centra: 0800 2 0206.

Redakcija

Recent Posts

Jago MVP finalne serije

Košarkaši Crvene zvezde slave osvajanje nove, sedme titule u ABA ligi. Poslije trećeg meča u…

12 minuta ago

BOLNA ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA JE OSTALA SIROČE: Nisam imala od čega živjeti

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, svojedobno je bila jedna od najpopularnijih pjevačica na regionalnoj javnoj…

35 minuta ago

Pas ukrao bakinu protezu i prošetao “novi osmijeh” (VIDEO)

Lola je sa svojim ljubimcem provela vikend kod bake, a pas je jedva dočekao da…

1 sat ago

Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac: Poginuo je…

Otac Lepe Brene napustio je pevačicu veoma rano Najveća balkanska Lepa Brena je tokom svoje…

2 sata ago

Gvardiola u odabranom društvu

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su novu titulu u Premijer ligi. "Građanima" je to deseta titula…

2 sata ago

KAKVA TRANSFORMACIJA: Žena Peđe Jovanovića izgleda bolje nego ikada

Srpski pjevač Peđa Jovanović koji je nedavno rasprodao tri koncerta u Lisinskom pomirio se sa suprugom Anom s kojom…

3 sata ago