in

Sastali se Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović

Sastali se Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović
Slatka-Tajna.Eu
Sastali se Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović

BEOGRAD – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković i najbolji strijelac u istoriji državnog tima Aleksandar Mitrović sastali su se danas u Beogradu.

I sastanku Stojkovića i Mitrovića, koji se oporavlja od povrede butnog mišića, Fudbalski savez Srbije (FSS) je obavijestio javnost objavom na zvaničnom sajtu uz prigodne fotografije.

 “Ostalo je nešto više od dva meseca do prve utakmice reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Engleske 16. juna. I svi u stručnog štabu A selekcije sa posebnom pažnjom prate kako teče oporavak najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića”, stoji na početku objave FSS. Mitrović zbog povrede butnog mišića neće moći na teren prije početka maja. 

Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao prije nekoliko dana u Beograd gdje je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom. O tome kako se osjeća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavijestio je i selektora A reprezentacije Dragana Stojkovića, koji mu je poželio brz i uspješan povratak na teren. 

Dodaje se da je sastanak u centru Beograda protekao kao i uvijek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Ističe se da nije samo tema bila Mitrovićeva povreda već i kompletan plan i program koji našu selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na sajtu FSS podvlači se da je početak priprema i okupljanje A tima planirano za kraj maja, a o konačnom datumu javnost će biti obavještena blagovremeno. Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje. 

Reprezentacija Srbije u Njemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada će “orlovi” odigrati dvije prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako da jagode u frižideru ostanu svježe što duže

Kako da jagode u frižideru ostanu svježe što duže

Macron poziva na trajno povećanje obrambene proizvodnje

Macron poziva na trajno povećanje obrambene proizvodnje