in

“LENA ŽELJKA NE SMATRA BRATOM, GOCA ME JE SISTEMATSKI UKLONILA DA BI RAŠA IMAO DIJETE!” SKANDALOZNE TVRDNJE IVANA MARINKOVIĆA

“LENA ŽELJKA NE SMATRA BRATOM, GOCA ME JE SISTEMATSKI UKLONILA DA BI RAŠA IMAO DIJETE!” SKANDALOZNE TVRDNJE IVANA MARINKOVIĆA
Slatka-Tajna.Eu

Zadrugar Ivan Marinković progovorio je o bivšoj supruzi Goci Tržan, njihovom braku, ali i njihovom detetu – Leni.

– Moj i Gocin brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki počeci kraja koji se vide. Onda je bio jedan period u kome se njišta nije dešavalo, ja sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj, ona je gostovala jednu žurku, normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, ja više zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga ja sam ušao u drugi rijaliti, ja sam tamo imao veze i veza sa Miljanom kao i dete. Tu se negde sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja. Mi nemamo nikakvu komunikaciju sem što se oko alimentacije čujemo, kada ja proverim da li su pare legle na račun. Poslednjih par godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš, moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati – rekao je Marinković.

– Šta te to izbacilo iz takta kada si čuo? – upitao je Marko Đedović.

– Kada sam ja bio nešto bolestan i imao neki virusnu infekciju mozga, ona je pričala kao spasila mi je život, odvela me u bolnicu nisam imao nikoga. To što je pisala je i istina i nije. Ona to sada predstavlja posle 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda, ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni da li je moguće da ovo žena priča, za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno – rekao je Marinković.

– Da li je možda razlog tvoje neodgovorno ponašanje prema Leni – rekao je Marko.

– Ja nikad nisam bio neodgovoran prema njoj – rekao je Marinković.

– Koji je razlog što onda Goca kaže da je Lenin otac Raša, a ne ti? – upitao je Marko.

– Ja imam neku ideju zbog čega je to tako, kada već pričamo o tome, podsetiću da nakon našeg razgovora, sve do mog ulaska u rijaliti, naš odnos je bio i više nego korektan, nakon mog izlaska ona je bila ljuta i besna. Ljubomorna je bila što se ja reklamiram kao njen bivši muž, što je živa istina, jer su mene tako poznavali. Nakon toga je počelo potpuno udaljavanje, za te dve godine smo funkcionisali bez alimentacije. Posle toa je počelo, tužila me je, bili smo i na sudu. Uvek sam davao Leni novac. Ja sam ušao u rijaliti, tom periodu nisam plaćao alimentaciju, jeste mi u tom trenutku pokojni Alen, platio 1000 evra, jer sam ja bio u rijalitiju i nisam imao načina kako – rekao je Marinković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Da li je tvoje prisustvo u medijima nosilo neku vrstu odgovornosti s obzirom na to da ti je ona bila ulaznica u medijski svet – upitao je Marko.

– Ja sam imao njenu podršku, pred sam ulazak u drugi rijaliti, farma se završila i mi smo ispeglali odnose, jesu se sveli na minimum. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona ja i Raša. Neposredno do pre dan pred ulzak imao sma i Gocinu podršku, Lena me je ispratila. Ja ništa loše nisam uradio, niti sam tukao nekoga, niti neke stavri loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da sae moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj – rekao je Marinković.

– Kakve stvari treba da se dogode da dete kaže da joj nisi otac? – upitao je Đedović.

– Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikada nisam išao i raspitivao se, ni za Željka ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila je l’ blam imati dete sa Miljanom Kulić. To me je Lena pitala – rekao je Marinković.

– Da li te pogađa što Lena kaže da si blam od oca? – upitao je Marko.

– Nikada nisam ni čuo ni video da mene Lena smatra blamom, meni to nikad nije rekao. Ne znam da se ogradila od mene. Ja sam sa Lenom u kontaktu bio do pre šest meseci, čitao sam da Goca insistira da joj Raša bude otac i da joj to bude sistemski urađeno. Mislim da je želja da čoveka koga voli, a nemaju zajedničko dete, da ga negde približi i za to je imala sasvim dovoljno vremena. Imala je prilike za to. Hrani mu ego tako. Koristila je Lenu u svrhu manipulacije, ja sam se dopisivao sa Lenom imala je maturu i slala slike haljina, cipela i tako dalje. U toj nekoj našoj komunikaciji ja sam zaključio da njena majka nju laže za neke stvari i to mi je bio pečat svega onoga što mislim godinama unazad. Goca je odigrala glavnu sistemsku ulogu, da bi negde mene udaljila od nje. Ja tu nemam krivicu nikakvu. Lena je svesna da o tome može da čita, bitno je da je u periodu njenog odrastanja glavni faktor i osoba koja je sa njom proovdila vremena jeste njena majka. Ja sam uvek izbegavao da pričam o tome – rekao je Marinković.

pulsonline.rs

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Magična noć fudbala u Madridu i Londonu

Magična noć fudbala u Madridu i Londonu

Pronađeni ostaci četiri žrtve proteklog rata u Prijedoru, dvjema vezane ruke

Pronađeni ostaci četiri žrtve proteklog rata u Prijedoru, dvjema vezane ruke