in

“Plašili su se da svađa ne pređe u fizički obračun” Haris Džinović otkrio kako su Kan i Đina reagovali kada je Melina upala u vilu na Senjaku

“Plašili su se da svađa ne pređe u fizički obračun” Haris Džinović otkrio kako su Kan i Đina reagovali kada je Melina upala u vilu na Senjaku
Slatka-Tajna.Eu

Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Haris Džinović je sada, u velikom intervjuu, pričao o svojim ljubavima, raspadu braka sa Melinom i noći kada je Melina upala u kuću na Senjaku.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslije ovih riječi Melinu više niko neće kriviti za razvod: Jasno je zašto je odlučila da ode

“Sve moje ljubavi su bile fatalne”

– Sjećam se prve ljubavi, svirao sam u folkloru, tu je bila prva ozbiljnija ljubav, đačka ljubav. Mi smo se razdvojili, upisali druge škole, tu je puklo. Nakon toga sam opet sreo neku djevojku, to je bila fatalna ljubav, sve su moje ljubavi bile fatalne. Zbog tih ljubavi sam napisao dvije, tri pesme. Tih pjesama se ne sjećam, bilo je davno – rekao je Haris.

On je potom priznao da li ga je neko od kolega razočarao.

– Nisam razmišljao o tome, ne. Imam brojna prijateljstva, ne znam da li je neko bio zavidan što se tiče moje karijere. I da jesam, ne bih iznosio u javnost da me je neko razočarao – rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Djeca su razočarana u Melinu”

– Ja ne znam šta je u njihovim glavama, nadali su se nekom boljem životu, razočarani su. Mislio sam da im napravim da žive kako zaslužuju, već iznad toga, ali mi živimo dobro – rekao je Haris, piše Blic.

PROČITAJTE JOŠ:

Elvira Rahić otkrila u kakvom je stanju Enes Begović nakon gubitka sina, slomila se pred kamerama: „Nikada više neće biti isti“ (VIDEO)

Kan i Đina se uplašili da svađa Meline i Harisa ne pređe u fizički obračun

– Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htjela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htjela. Djeca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun – rekao je on u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ne zna ništa#smijesno#vicevi#shala#humor#funny#hahahaha😁👊

Ne zna ništa#smijesno#vicevi#shala#humor#funny#hahahaha😁👊

Fenerbahče napustio teren u 52. sekundi (VIDEO)

Fenerbahče napustio teren u 52. sekundi (VIDEO)