in

IVANA POPOVIĆ MARTINOVIĆ OBJAVILA NOVI SINGL: Život umjetnika upravo je baziran na čestom proživljavanju iluzija

IVANA POPOVIĆ MARTINOVIĆ OBJAVILA NOVI SINGL: Život umjetnika upravo je baziran na čestom proživljavanju iluzija
Slatka-Tajna.Eu

Crnogorska pjevačica Ivana Popović Martinović objavila je danas singl pod nazivom “Iluzija”.

Kako Ivana objašnjava, “Iluzija” govori o rastanku, gubitku, ali i pomirenju i opraštanju.

“Ovdje je takođe riječ i o putu ka pročišćenju. Saznanje ka kojem nas vodi iluzija , da je sve prolazno, podložno transformaciji, čini nas na neki način oslobođenim. Ono što ljudsku dušu liječi upravo jeste otrježnjenje, pročišćenje, opraštanje i pomirenje, a iznad svega ljubav.

U iluzijama kreiramo, mijenjamo, odlučujemo polusvjesno, činimo ponekad i najbolje i najgore. Iluzije nas pokreću, a naša podsvijest zapravo uvijek ima nešto da nam kaže. Kroz polusvjestan doživljaj jakih emocija u stanju smo da dotaknemo genijalne ideje, da uđemo u dušu, u srce i da gledamo sopstvenim očima kako se podsvijest prikazuje u raznim oblicima i pruža nam nevjerovatne mogučnosti da doživimo, preživimo najteža stanja, ali i da doživimo najbolje stvari”, kaže Ivana o novom singlu.

“Život umjetnika upravo je baziran na čestom proživljavanju iluzija. Njihov karakter mora biti jak i spreman na udarce. Ali i na mogućnosti da ih kreiraju, zadaju i da istima manipulišu, da nam serviraju razne svjetove i stalno ispituju koliko možemo da podnesemo”, dodaje ona.

Muziku za “Iluziju” je radio Asim Sarvan; tekst – Ivana Popović Martinović; aranžman – Aleksandar Saša Gajić; master – Vladan Popović Pop.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Hvala svima koji su mi pomogli u jednom od najzahtjevnih projekata do sada. Što su vjerovali u mene, što su i ovu pjesmu zavoljeli na prvo slušanje i jedva čekali spot. Ne mogu da vjerujem da sam ovo izgurala do kraja”, kaže Ivana.

(Express / CDM)

The post IVANA POPOVIĆ MARTINOVIĆ OBJAVILA NOVI SINGL: Život umjetnika upravo je baziran na čestom proživljavanju iluzija appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

I dalje je kritično mladić ozlijeđen u fizičkom sukobu u Splitu

I dalje je kritično mladić ozlijeđen u fizičkom sukobu u Splitu

Đoković progovorio o Zimonjiću, ali i Ivaniševiću

Đoković progovorio o Zimonjiću, ali i Ivaniševiću