in

Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

“Samo jednom sam bila plavuša, to je bilo pre 18 godina, tokom mog prvog koncerta na Ušću. Ja sam tada nekako pomislila da je vreme za drastičnu promenu. Znate ono kada niste zadovoljni nečim pa odlučite da promenite frizuru? E, pa tako sam ja rešila da postanem plava… Celog života sam bila crnka!”, izjavila je Ceca na početku.


Foto: Printscreen YouTUbe/Ceca

“Kada sam se pogledala u ogledalo nakon što sam se ofarbala, uplašila sam se kako izgledam. Čim je prošao koncert na Ušću, odmah sam rekla frizerki: ‘Molim te, ofarbaj me u gavran crno!’… I nikada više nisam eksperimentisala, samo tople boje, nijanse braon, koje mi mnogo bolje stoje”, istakla je ona. “Nije mi potrebno mnogo da me neko ubedi!”, dodala je kroz smeh.

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović je pre dve godine okončala vezu sa Bogdanom Srejovićem, što je bila poslednja emotivna veza poznata javnosti. Na pitanje da li je fatalna za bivše partnere, Ceca je odgovorila: “Da li sam fatalna žena? Pa, ne znam, zašto fatalna? Ali da li me lako zaboravljaju? Nikada me ne zaboravljaju!”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ceca je nedavno privukla pažnju javnosti zbog visokog honorara koji je dogovorila za nastavak “Zvezda Granda”. Odlučila je da produži ugovor s ovim muzičkim takmičenjem, a po sezoni će zarađivati 300.000 evra, što znači da će za tri predstojeće sezone zaraditi 900.000 evra.

“Istina je da ostajem u ‘Zvezdama Granda'”, potvrdila je Ceca kratko.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pellegrini novi predsjednik Slovačke – HRT

Pellegrini novi predsjednik Slovačke – HRT

Komšija koji stalno nešto buši

Komšija koji stalno nešto buši