in

Borba za imovinu tek kreće: Toni ostavio Dragani dvorac i televiziju, a ovog se ne želi odreći

Borba za imovinu tek kreće: Toni ostavio Dragani dvorac i televiziju, a ovog se ne želi odreći
Slatka-Tajna.Eu

Njeno bogatstvo, prema posljednjoj procjeni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara

Iako se čini da su se Dragana Mirković i Toni Bijelić zvanično rastali, pravna borba im tek predstoji. Kako navodi portal Blic.rs., nakon što se Toni iselio iz dvorca u Beču, pjevačica je u njemu ostala sama, ali je lista imovine koju su stekli tokom svih ovih godina duga.

Njeno bogatstvo, prema posljednjoj procjeni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara.

Značajni izvori prihoda bili su im oni koje su stvarali zajedničkim poslovnim potezima. Na prvom mjestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pjevačica od 2005. godine. Doskorašnji par također već deset godina posjeduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Sanjin Strukic/PIXSELL

– Dragana i Toni posjeduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, ali će to biti još i najlakše podijeliti. Problem se nazire kada je riječ o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih. Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bila ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to da funkcioniše – kaže izvor Blica koji je upućen u poslove bivših supružnika.

Prema njegovim riječima, nekretnine neće biti problem, kao ni televizija.

– Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razumije i sve vrijeme se i bavila tim dijelom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao ni nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu djecu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu. Slično će biti i s ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manueli. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće htjeti niko da se odrekne. Uostalom to je najveći izvor prihoda ove porodice.

Kako navodi ovaj izvor, Dragani nije stalo do novca, ali je svesna da troškove koje ima vezane za dvorac i školovanje djece mora da plaća, a to nisu mali iznosi.

Instagram

– Samo kada se probudite u dvorcu u kojem trenutno Dragana živi vi ste već izbili stotine hiljada eura – objašnjava izvor i dodaje:

– To je ogromno imanje i zdanje, za koje je potrebna posluga, baštovani i radnici koji će ga održavati. To je stalno zaposleno osoblje i bez njih ne može da funkcioniše toliki posjed. S druge strane, Dragana je dosta novca uložila u koncerte i turneje, a kada puno uložite, tu nema velike zarade. Njoj novac nikada nije bio bitan, ali način života na koji je navikla decenijama unazad ipak je promijenio njen stil života. Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svjesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udjela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podjeli.

Dragana i Toni nisu zvanično razvedeni i tek im predstoji borba za imovinu.

INSTAGRAM

– Njihovi nasljednici ne osjećaju razliku u životnom stilu prije i posle rastanka roditelja, njih dvoje i dalje žive punim plućima. Školuju se na prestižnim fakultetima, ima svoje nekretnine u Beču i voze skupe automobile. Draganina i Tonijeva želja je da im ništa ne fali, i u tome se trenutno jedino slažu. Dragana ne komentariše to što je Toni kupio kuću u kojoj će živjeti s ljubavnicom, ali vjerujem da joj nije pravo. Nikada nije voljela i štaviše se čuvala da ne bude u nekim skandalima u javnosti, pa joj je sada dodatno teško što “prljav veš” iz njenog doma dospijeva među široke narodne mase – piše Blic.rs.

Prema riječima ovog izvora, Dragana bi se vratila da živi u Srbiji, tu su joj karijera, rodbina i televizija, ali joj je porodica i dalje u Austriji.

– Marko i Manuela rijetko su i ranije dolazili u Srbiju jer im je društvo u Beču, ali i svuda po svijetu. Rođeni su tamo i tamo se školuju, to je jedino što Draganu ostavlja u toj zemlji. Ona bi voljela i bilo bi joj lakše da vodi karijeru odavde, ali svjesna je da je to nemoguće – navodi Blic.rs.

blic.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Grmoja: Demografija je u Hrvatskoj broj jedan

Grmoja: Demografija je u Hrvatskoj broj jedan

Ključna stvar koju morate znati ako imate palmu u domu

Ključna stvar koju morate znati ako imate palmu u domu