in

POTPUNI DEBAKL PRED KAMERAMA: Pogledajte kako je Darko Banjac na RTRS-u sam sebe navukao na tanak led…

POTPUNI DEBAKL PRED KAMERAMA: Pogledajte kako je Darko Banjac na RTRS-u sam sebe navukao na tanak led…
Slatka-Tajna.Eu
POTPUNI DEBAKL PRED KAMERAMA: Pogledajte kako je Darko Banjac na RTRS-u sam sebe navukao na tanak led…

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banj_0.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banj_0.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”302d3a”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banjac_1.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banjac_1.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”34334a”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banjac_3.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2024\/04\/banjac_3.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”323149″}]

-Republika Srpska je u borbi za Dejtonski mirovni sporazum, Ustav, zakone i slobodu koja joj pripada, izjavio je predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac u emisiji Telering.

Banjac je kazao da „borba za odbranu nadležnosti Republike Srpske traje od potpisivanja Dejtonskog sporazuma do danas, a da sva rješenja u BiH moraju dogovarati domaći političari, bez uplitanja stranaca“.

– Ukoliko uskraćujete jednom entitetu prava i nadležnosti koje ima, ukoliko hoćete da ne radite po Ustavu, nego govorite da je to nešto sasvim drugačije, ukoliko hoćete odlukama jednog turiste “Šmitića” da mijenjate pravni izgled državne zajednice, ukoliko odlukama Ustavnog suda gdje ne sjede više Srbi, nego imate samo dva konstitutivna naroda i što je najgore sjede stranci, želite da iskrivite Dejtonski sporazum i Ustav BiH, onda vi u suštini rušite ne samo Ustav, već i samu državnu zajednicu, kaže Banjac.

On je kazao da je najveći problem BiH što jedan njen dio želi da neko nameće odluke, a ne da se do rješenja dođe unutrašnjim dogovorom.

No, posebno je zanimljiv bio dio razgovora u kojem je Darko Banjac, inače obožavatelj lika i djela ruskog diktatora Vladimira Putina, pokušao ocrniti Amerikance.

Banjac je pred kamerama otkrio kolika je neznalica i kada je u pitanju vrijeme završetka rata u BiH.

Pogledajte kratki video!

Inače, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac sastajao se u Rusiji sa Aleksandrom Zaldostanovim “Hirurgom”, vođom Noćnih vukova i jednim od najboljih prijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Banjac je bio član delegacije NSRS koja je boravila u službenoj posjeti Rusiji. Sastanku sa Zaldostanovim je prisustvovao i Goran Tadić, vođa Noćnih vukova RS, inače bivši vozač u Vladi Republike Srpske.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, još 2018. dvojici članova ruske bajkerske grupe “Noćni vukovi” zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Ulaz u Bosnu i Hercegovinu zabranjen je vođi te grupe Aleksandru Zaldostanovu i članu Saši Saviću, koji je porijeklom iz Srbije.

Zaldostanova i Savića institucije Bosne i Hrecegovine proglasile su opasnim po nacionalnu bezbjednost, a odluka je dostavljena Graničnoj policiji Bosne i Hercegovine na dalje postupanje.

Aleksandar Zaldostanov, poznatiji kao “Hirurg”, jedan je od najboljih prijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina.

On je od 2014. godine na crnoj listi SAD-a zbog svojih veza i aktivnosti sa separatistima u Ukrajini.

(SB)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ŽELI POMIRENJE SA DRAGANOM Toni Bijelić stigao u dvorac, sve objavio javno: Sad je sve jasno

ŽELI POMIRENJE SA DRAGANOM Toni Bijelić stigao u dvorac, sve objavio javno: Sad je sve jasno

micina kecelja

micina kecelja