in

“Hladno je rekao da je to moja odluka” Dragana Mirković otkrila da joj Toni nije htio pomoći kada je ostala bez para

“Hladno je rekao da je to moja odluka” Dragana Mirković otkrila da joj Toni nije htio pomoći kada je ostala bez para
Slatka-Tajna.Eu

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, poslije čak 24 godine braka, o čemu bruji cijeli region.

Pjevačica je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, a priznaje da pomoć od još uvijek zakonitog muža oko toga nije imala.

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASILA SE DRAGANINA I TONIJEVA KĆERKA: Manuela ne voli da se eksponira u javnosti, sad dala podršku majci u najtežem trenutku

– Još prije dvije godine ja sam se odlučila na humanitarne koncerte. Prvo nisam htjela da kažem da je humanitarno, željela sam da prodam te arene, znate kakvi su naši ljudi, to bude ono: “Jao, to joj je reklama”, mislim, ne volim to. Kao da Dragana Mirković ne može da proda dvije beogradske Arene… Mislim, Bože sačuvaj! To ako ne mogu, onda bolje da više ne pjevam. Zli ljudi bi to iskoristili protiv mene. Tek kad je bilo prodato sve sam rekla da je kompletna turneja na Balkanu humanitarnog karaktera – kazala je Dragana Mirković na početku.

– Samo za Zagreb je cifra bila 20.000 evra. Organizator me je pitao koliko, rekla sam – duplo! Za Dom za djecu. To je mojih 20.000 evra, ne od koncerata. Spremna sam na sve troškove! Nije bitno da li sad imam novca ili nemam. Nemam problem sa tim da li sam ja zvijezda ili sam čistila danas ovdje! To ne mijenja mene kao ličnost. To što ja radim može samo plus da mi bude – dodala je muzička zvijezda.

– Trenutno nemam novca, sve je otišlo na humanitarne koncerte, to se lako dokaže. Keš trenutno je misaona imenica za mene. Niko mi ne pomaže, ni moj suprug! On smatra da je moja odluka da to bude humanitarno. Muškarci su tu malo hladniji. To ne mijenja stvari, ja sam rekla da će tako biti i tako će i biti – istakla je Dragana za 24sata.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


PROČITAJTE JOŠ:

DRAGANA MIRKOVIĆ PRIJAVILA KRIVIČNO DJELO NAKON RAZVODA! Hitno se oglasila zbog problema sa djecom, policija mora da reaguje (FOTO)

Dragana Mirković i Toni se više ne prate na Instagramu, pa je jasno da ne žele jedno drugom da gledaju objave na ovoj društvenoj mreži.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Neumjerena konzumacija alkohola povećava šansu za razvoj jedne bolesti

Neumjerena konzumacija alkohola povećava šansu za razvoj jedne bolesti

Vladis Vujnović: Najbolje je raditi ono što volite

Vladis Vujnović: Najbolje je raditi ono što volite