in

KENZ O KRAJU BRAKA: 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rješenje za mene

KENZ O KRAJU BRAKA: 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rješenje za mene
Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Nenad Knežević Knez godinama je bio u braku sa Ninom Vukmanović, a jednom prilikom otkrio je kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

Knez iz braka sa Ninom ima dvije ćerke, Kseniju i Andreu, a njih dvoje su se razveli poslije 17 godina braka.

“Moja tadašnja supruga i ja smo dugo prije rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmjerena na našu djecu. Htio sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htjela. Čak sam joj otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htjela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao”, istakao je Knez, pa dodao:

“Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni “Survajvera” sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči nevjerovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rješenje za mene”, rekao je on.

Ipak, iako je bio riješen da je došlo do kraja, bilo mu je teško najviše zbog ćerki.

“Iako sam želio da se rastanemo, to sam teško podnio. Za mene je sve to bilo nevjerovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osjećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dvije sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osjetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude”, istakao je on svojevremeno,

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Od Nine se razveo 2012. godine, a potom je uplovio u vezu sa Tatjanom Tot.

(Express / CDM)

The post KENZ O KRAJU BRAKA: 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rješenje za mene appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rijeka: Izgorjelo vozilo Čistoće i tri automobila

Rijeka: Izgorjelo vozilo Čistoće i tri automobila

Noleta će trenirati žena?

Noleta će trenirati žena?