Categories: Biznis

Brza i jednostavna digitalna rješenja: Upravljate svojim finansijama bilo kada i bilo gdje uz digitalne usluge Addiko Bank Sarajevo

Banka je u prethodnom periodu u Addiko Mobile aplikaciji za fizička lica  uvela niz novih funkcionalnosti, a neke od njih su: „mPrenesi“ – prenos novca putem telefonskog imenika, „mDopuni“ – dopuna prepaid računa BH Telecom operatera, kao i „mQR“ – plaćanje telefonom u Bingo trgovinama.

U dijelu pravnih lica, klijenti imaju mogućnost apliciranja za digitalne garancije i tranše putem usluge elektronskog bankarstva. Addiko banka je nedavno uvela i funkcionalnost pod nazivom “mToken” koja omogućava jednostavniji pristup elektronskom bankarstvu, te potvrdu izvršenja naloga plaćanja u zemlji i inostranstvu.

Pravna lica svojim finansijama mogu upravljati i putem mobilnog telefona, korištenjem Addiko Business Mobile aplikacije.

Klijenti koji ugovore uslugu Addiko Business Mobile u promotivnom periodu do 30. juna 2024. godine oslobođeni su plaćanje mjesečne naknade za prvih šest mjeseci korištenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti pozitivne reakcije klijenata na uvođenje novih funkcionalnosti, kao i aktivnu upotrebu istih, uz konstantno bilježenje porasta broja korisnika digitalnih usluga. Kao banka koja je prepoznata kao jedan od lidera u digitalnom bankarstvu, trudimo se klijentima pružiti brza i jednostavna rješenja kako bi njihovo iskustvo s bankom bilo ne samo uspješno, nego i zadovoljavajuće”, istakao je Denis Omeragić, direktor Sektora upravljanja proizvodima.

Svjesni važnosti digitalizacije koja bankarstvo čini pristupačnijim, jednostavnijim i efikasnijim za klijente, iz Addiko banke navode da će i u narednom periodu nastaviti raditi na unapređenju i modernizaciji postojećih, ali i na uvođenju novih digitalnih servisa.

Redakcija

Recent Posts

OPET DUGME OKUPIO BREGA: Grupa snima novi album

Nakon sarajevskog koncerta Bijelog dugmeta kojim su započeli turneju “Doživjeti stotu”, Alen Islamović je najavio…

14 minuta ago

“KO JE MARKO DA BI SE BAHATIO PO ZGRADI?!” Nakon haosa na Bežanijskoj kosi jedni šokirani ponašanjem Miljkovića, drugi ga brane: “Sve mu je namješteno”

Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i jutjuber, zbog haosa sa komšijama na Bežanijskoj kosi, zadržan…

1 sat ago

Zakon o ‘stranim agentima’ pred Skupštinom Republike Srpske 22. maja

Prijedlog zakona koji definiše ko su "agenti stranog uticaja" u Republici Srpskoj (RS) uvršten je…

2 sata ago

Švjontekova prva do polufinala u Rimu

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u polufinale WTA turnira u Rimu, pošto je danas…

2 sata ago

ŽESTOKA SVAĐA: Miljana i Ša nastavili sukob, Kulić ga ponizila

Nenad Aleksić Ša ušao je u konflikt sa Miljanom Kulić, te su pljuštale uvrede i provokacije. Nisi…

2 sata ago

Braća sa Balkana od konobara do lanca restorana u Americi (VIDEO)

NJUJORK - Šefket Džek Sinanaj, jedan od trojice braće vlasnika lanca restorana u Njujorku, u…

3 sata ago