in

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi: “Pustite da napaljeni majmun…”

Brutalna objava Jelene Karleuše nakon što je Dragana potvrdila da se razvodi: “Pustite da napaljeni majmun…”
Slatka-Tajna.Eu

Pop diva nikada nije marila šta će reći ljudi, već šta u sebi oseća.

Pop zvezda Jelena Karleuša se nikada nije libila da iznese svoj stav na bilo koju bitnu ili manje bitnu temu u društvu.

Jelena je oduvek bila zaštitnički nastrojena prema ženama, te se oduvek trudila da svojim glasom, koji ima veliki odjek u javnosti, pruži podršku lepšem polu iz bilo kog razloga.

Ona je sada na svom Instagram storiju podelila fotografije sa pitanjima za jači pol, te ističući svoje mišljenje o celoj situaciji. Nije slučajno što je ovakvu objavu napisala sada, kada je njena bliska prijateljica Dragana Mirković saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića.

Telegraf.rs objavio je i ekskluzivno saznanje da Toni uveliko živi s drugom ženom, znatno mlađom od njega, a iako ga nije imanovala, vrlo je jasno da je Jelena u svojoj objavi potkačila i Tonija.

– Imam neopisivu potrebu da u ime svih žena koje poznajem postavim jedno pitanje. Ono glasi: Muškarci, koji je bre vama ku**c? – upitala je Jelena, te objasnila kako ona vidi u poslednje vrmee muško-ženske odnose.

– Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku**c? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prljave čarape. Pa pitam: Koji vam je bre više ku**c? – napisala je Karleuša, pa nastavila:

– Kada žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kada vam proverava telefon onda je psiho, kada plače ne znate da porazgovarate nego kao neki oraguntani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba a je srećna što vas ima, takve Apolone?! Vi više ni ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne je**če jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuća. Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci. I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje. Gej muškarci vašim ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesti žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas “sposobnih do moga” biznismena i je**ča ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu.

– I najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i kurobecaju, glume je*ače i ludilo? PUSTITE GA DA IDE. O, da. Pustite ga da use*re život nekoj drugoj – poručila je.

Podsetimo, Jelena je još jednom pokazala svoju humanost, ali i nenormalnu ljubav koju gaji prema životinjama.

Svi već dobro znaju za slučaj kada je spasila psa, kom su se jedva izborili za život, a sada živi kao kralj u njenom domu, a Jelena mu je dala ime Alfa.

Ljubimac Alfa je sada dobio pojačanje. U njen dom se uselio i Alfin brat, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

Dirljiv kadar svojih ljubimaca Jelena je podelila putem Instagrama uz divnu poruku:

– Moj lepotan Alfa danas je doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata koji je takođe izbačen na ulicu i do sada je bio u azilu gde niko nije hteo da ga usvoji. Usvojila sam ga ja… – napisala je JK i dodala:

– Gde je mesto za sedam životinja, tu je i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom, Omega – napisala je Jelena Karleuša, a njenog novog ljubimca pogledajte u snimku na ovom linku.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Finska u finišu bolja od Crnogoraca

Finska u finišu bolja od Crnogoraca

SSSH predstavio svoju predizbornu platformu „Vrijeme je za radnike“

SSSH predstavio svoju predizbornu platformu „Vrijeme je za radnike“