in

Pejović, Hrelja i Blagaić oduševili mališane

Pejović, Hrelja i Blagaić oduševili mališane
Slatka-Tajna.Eu
Pejović, Hrelja i Blagaić oduševili mališane

Trg Krajine je bio Borčevo mjesto za druženje sa najmlađim navijačima kluba iz Banjaluke.

Nikola Pejović, Damir Hrelja i Jakov Blagaić imali su pune ruke posla, ali osmijeh sa lica nisu skidali.

Autogrami, fotogragisanje, „hiljadu“ zašto i kako ni ovaj put nisu izostali, a mališani u „crveno plavim“ bojama Borca nisu krili zadovoljstvo što se ponovo druže sa prvotimcima.

„Ovo nam je baš super. Drago nam je što možemo da se družimo sa fudbalerima, Borac je najbolji klub na svijetu“, uglas će i Marko, i Nikola, ali i Tia i Marija.

Uz taktove Borčeve himne zaigrao se i fudbal.

Damir na jednoj sa svojom, a Nikola i Jakov na drugoj strani sa svojom ekipom. Rezultat nevažan, a graja prisutnih mališana vrijednija je bila od svakog gola.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


„Drago mi je baš što smo mogli da se družimo sa našim najmlađim navijačima. Nema ništa ljepše od njihovog osmijeha i vidim da su baš uživali. Radujem se novom druženju.“, kaže naš Damir Hrelja, a jedan poseban detalj sa svake utakmice koji je svima u ekipi posebno drag otkriva Nikola Pejović.

„Predivan je osjećaj provesti vrijeme sa našim najmlađim navijačima. Drago mi je što baš vole fudbal i sport. Moram da kažem da je nama najveća nagrada na utakmici kada ih vidimo na ogradi kako nas dozivaju i kako nas bodre. To su stvari koje nemaju cijene. Trudićemo se da ih obradujemo novim pobjedama“, kaže Peja.

Na meti mališana našao se i Jakov Blagaić koji nije imao vremena za predah tokom druženja.

„Lijepo je vidjeti da vole fudbal, da ih zanima mnogo toga vezano za sport i da vole Borac. Samo neka tako nastave, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da ih učinimo ponosnim i srećnim“, kaže Jakov.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH u NATO i NATO u BiH

BiH u NATO i NATO u BiH

45 miliona posjeta Turskoj – Business Magazine

45 miliona posjeta Turskoj – Business Magazine