in

Edi Hadžiahmetović nastavlja briljirati u muzičkom takmičenju, oduševio žiri i publiku nastupom s Anđelom

Edi Hadžiahmetović nastavlja briljirati u muzičkom takmičenju, oduševio žiri i publiku nastupom s Anđelom
Slatka-Tajna.Eu

Bugojanac Edi Hadžiahmetović ponovo je imao sjajan nastup u digitalnom regionalnom muzičkom takmičenju – IDJShow.

On je oduševio publiku ispred malih ekrana širom regiona, ali i žiri druge sezone muzičkog takmičenja koje emitira Nova TV. Naš predstavnik je se plasirao u finale među 12 najboljih, a Nataša Bekvalac je njegov IDJCoach.

Ovaj talentovani pjevač iz Bugojna, koji potiče iz muzičke porodice, sinoć je nastupio u duetu sa Anđelom Dekić Đijom.

Oni su se predstavili duetom “Ludnica” koju izvode Aleksandra Prijović i Dejan Kostić, kao i numerom “Ružmarin” popularnih pjevača Nuccija i Sanje Vučić.

Producent Darko Dimitrov, koji čini dio žirija zajedno sa Natašom Bekvalac i Reljom Popovićem, istakao je da je Edi, kao i uvijek, bio odličan, a da je Đia pokazala veliki napredak.

-Za Edija znamo da lako i lijepo pjeva ovakav stil, druga pjesma mu je odlično legla. Đia je sve bolja i bolja, imaš lijepe trilere, koje ne može svako da otpjeva, na sceni si fantastična. Vidim veliki napredak – rekao je Darko Dimitrov.

Na kraju, Nataša je dala svoj komentar.

-Jako volim što ste moji. Edi, ti si jako autentičan pjevač, da ne znam ko pjeva drugu pesmu, a kad čujem tebe, nikada ne bih rekla da je to Nucci. To je odlika velikih zvijezda. Kad je Anđela u pitanju, ja imam neku povezanost sa njom. Prepoznajem svoje osobine kod nje, to nije nimalo lako sa čime se ti boriš tokom nastupa. Ja ću sa tobom nježno i pažljivo da radim, jer si ti osoba koja će se povući. Radit ćemo u narednom periodu na svemu. Ovo je bio vizuelno-audio spektakl, bravo – rekla je Bekvalac.

The post Edi Hadžiahmetović nastavlja briljirati u muzičkom takmičenju, oduševio žiri i publiku nastupom s Anđelom appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Smijeh do suza(smijesne zivotinje) #reakcija #smijeh #AskeTV

Smijeh do suza(smijesne zivotinje) #reakcija #smijeh #AskeTV

BiH u NATO i NATO u BiH

BiH u NATO i NATO u BiH