in

Pjevač krio da mu je Senidah sestra: Nije ni znala da idem u “Zvezde Granda”

Pjevač krio da mu je Senidah sestra: Nije ni znala da idem u “Zvezde Granda”
Slatka-Tajna.Eu

Iako se na estradi gotovo sve zna, ko je u kakvom ljubavnom i prijateljskom odnosu, rodbinske veze ipak najviše intrigiraju javnost. Ali Edisu Agiću, nekadašnjem učesniku „Zvezda Granda“, pošlo je za rukom da od svih, pa čak i od Saše Popovića sakrije informaciju da mu je Senidah sestra od tetke.

– Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senidah sestra. jednostavno nisam želio da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senidah sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća– objasnio je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.

–Ranije je da je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt – rekao je i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

-Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vrijeme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne bježi od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima- objasnio je Edis.

Iako je rodbisnku vezu sa Senidom mogao da iskoristi u takmičenju, pjevač nije želio da svoju karijeru gradi zahvaljujući njoj. Kako kaže, ne bi bilo fer prema njoj i njenoj blistavoj karijeri, a ni on nije želio da ga pamte kao Senidinog brata.

Edis je otkrio i kako je Senida reagovala kada je čula da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u cijeloj priči što se tiče Granda – istakao je Agić i priznao da li mu je dala neki savjet, budući da je tek na početku karijere.

-Podržala je to što radim, nije se mnogo miješala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika- rekao je Edis, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snimi duet sa sestrom, odgovorio je:

-Zašto da ne, ja bih to jako volio!

(Express/Grand)

The post Pjevač krio da mu je Senidah sestra: Nije ni znala da idem u “Zvezde Granda” appeared first on Express.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Britanac stao u odbranu Đokovića

Britanac stao u odbranu Đokovića

Zastrašujuće posljedice globalnog zagrijavanja – Business Magazine

Zastrašujuće posljedice globalnog zagrijavanja – Business Magazine