in

Pjevač konačno otkrio razlog raskida s Aleksandrom Prijović: Za sve je kriva komšinica

Pjevač konačno otkrio razlog raskida s Aleksandrom Prijović: Za sve je kriva komšinica
Slatka-Tajna.Eu

U jeku vrtoglavog uspjeha Aleksandre Prijović, u medijima se često govori o njenoj vezi sa kolegom Ljubom Perućicom.

Iako je Ljuba nedavno istakao da su njih dvoje ostali u sjajnim odnosima, sada je odjeknula vijest da je razlog njihovog raskida bila Perućicina prevara, što je pjevač demantovao.

-Pa ne, nije zbog toga, uopšte to nije bio razlog, nije to istina – istakao je Ljuba, a potom odgovorio na navode da je prevario sa komšinicom:

-Pa nije, nije, bilo je kasnije, bilo je tu nekih, jeste ona komšinica, ispostavilo se da je komšinica, ali to je bilo kasnije. Nije nama puklo zbog toga, puklo je zbog drugih stvari, ali to je bilo još prije deset godina i stvarno je glupo da se uopšte priča o tome i iskreno, to mi je tako glupa tema”.

Ipak, kako i sam kaže, Prija je bila njegova mladalačka ljubav, a danas je sretno oženjen Katarinom s kojom je prije nekoliko dana dobio sina prvjenca.

-Imali smo 20 i neku godinu, znaš koliko je to davno bilo. Vezu nismo krivi. Poslije te veze sa koleginicom više nisam bio, a vjerovatno i neću nikad više. Sreo sam svoju ženu, koja je žena kakva mi je trebala, kakvu sam ja želio da imam, takvu imam pored sebe, ne mogu da opišem kakva je to žena. Mogao bih da pričam tri sata o tome kako me je osvojila, da napravim spisak. Uklapamo se savršeno, jedina osoba sa kojom bih bio 24/7 – rekao je pjevač za Skandal.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Ljuba je nedavno za Grand pohvalio uspjeh koleginice i bivše djevojke Aleksandre Prijović i otkrio da li je bio na nekom od koncerata u beogradskoj Areni.

-Nisam bio, ali moja supruga je imala veliku želju da odemo. Međutim, nije ni ona išla, pošto je u tom nekom stadijumu već poodmakle trudnoće, jer ima dana kada se osjeća super, a opet i onih dana kada bi više ležala. Toga dana kada je htjela da ode, nije se na žalost najbolje osjećala pa je propustila njen koncert. Ja sam radio tih dana, pa nisam mogao da odem – otkrio je za Grand.

The post Pjevač konačno otkrio razlog raskida s Aleksandrom Prijović: Za sve je kriva komšinica appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Defanzivac Zvezde zbog Bahara napušta “crveno-bijele”

Defanzivac Zvezde zbog Bahara napušta “crveno-bijele”

Žalba zakočila prenatalne testove u Srpskoj

Žalba zakočila prenatalne testove u Srpskoj