in

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZA ‘EXPRESS’: Želim da mi Novak i Jelena opet “pokucaju na vrata”

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZA ‘EXPRESS’: Želim da mi Novak i Jelena opet “pokucaju na vrata”
Slatka-Tajna.Eu

Kao da je nastupila svojevrsna utakmica među popularnim pjevačima u broju koncerata koje će održati, pa je tako i Željko Samardžić, poslije dva brzo rasprodata koncerta u MTS dvorani (bivši Dom sindikata) u Beogradu, najavio još tri susreta s publikom koja ga želi vidjeti i čuti.

Tako će, nakon 21. i 22. decembra, Samardžićevi fanovi moći uživati u njegovim pjesmama i 28., 29. i 30. decembra.

-Upravo su mi iz MTS dvorane saopćili da ću imati i taj peti koncert, 30. decembra. Kažu da je kod publike nevjerovatno veliko interesovanje, karte se traže, kupuju. Lani je bilo i mojih kolega, ali se dobro sjećam da je bila i Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića. I na tom koncertu smo pjesmom „Devet hiljada“ poželjeli Novaku sretan put na turnir u Australiji i da pobijedi, što se i desilo – kaže Mostarac s beogradskom adresom.

-Zato bih volio da možda već na ovim beogradskim koncertima ponovo vidim Jelenu i Novaka Đokovića, ali čitao sam da je Novak preuzeo mnogo obaveza, da ima i Dejvis kup, da će igrati i prije i odmah poslije Nove godine, pa nisam siguran da će mi se ova moja želja ispuniti. Ali nadam se da će, ako ne ovaj put, biti nekih drugih prilika za viđenje – zaključuje Samardžić.

Nakon toga je u februaru ove godine imao koncert u Novom Sadu, na kome su bili i Novak i Jelena.

-Tako je. Moj menadžer Saša Đorđević je pred koncert pokucao na vrata, ja otvaram i vidim Jelenu i Novaka, to mi je bio posebno radostan moment. Onda sam to, naravno, podijelio i s novosadskom publikom, bilo je skandiranje 10-15 minuta: „Nole, Nole, svi te vole“ – prisjeća se Željko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


On je izuzetno sretan zbog podrške publike.

-Ja sam na koncertima prošle godine u decembru vidio da u publici ima različitih generacija, što me posebno raduje. Znači da me prate i oni koji su bili na mojim nastupima prije 25 godina, ali mnogo je i mladih, pa i mojih Mostaraca, nekadašnjih i sadašnjih, i baš mi je drago što je tako – ističe Samardžić.

Slavica Danilović

The post ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZA ‘EXPRESS’: Želim da mi Novak i Jelena opet “pokucaju na vrata” appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PJEVAČICA SVE JAVNO OBJAVILA: Udaje se Teodora Džehverović

PJEVAČICA SVE JAVNO OBJAVILA: Udaje se Teodora Džehverović

Da li soda bikarbona može da se koristi umjesto praška za pecivo?

Da li soda bikarbona može da se koristi umjesto praška za pecivo?