in

Serija Poziv epizoda 1: Prošlost se vraća! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Serija Poziv epizoda 1: Prošlost se vraća! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

 
Serija Poziv epizoda 1:

Anica, službenica kol-centra teleoperatera, jedne večeri prima uznemirujući poziv od Sonje, imućne udovice koju prate i prisluškuju joj telefon.

Dok se pretnja Sonji pojačava, Anica biva uvučena u slučaj, povezan sa događajima iz njene prošlosti.

Serija “Poziv” je dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima. Nakon dužeg vremena gledaoci će biti u prilici da, subotom i nedeljom od 20.05 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije, u glavnoj ulozi Anice Reljić vide našu proslavljenu glumicu Mirjanu Joković, koja živi i radi u Americi.

Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke, koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Istražujući preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života. 

Anica pokušava da na to upozori Sonju, ali ona misterozno nestaje, što natera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Uskoro otkrivaju da Sonja može biti ključ u otkrivanju istine koja stoji iza ekološkog skandala koji potresa zemlju: misteriozno trovanje trojice dečaka…

“Poziv” je savremeni triler od osam epizoda, koji je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija “Brand Vision”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Uloge tumače: 

Mirjana Joković, Danica Nedeljković, Nada Šargin, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Ana Franić, Nikola Glišić, Miloš Timotijević, Dragan Petrović, Ivan Tomić, Ermin Bravo, Isidora Minić, Đorđe Mitrović, Nebojša Milovanović, Daniel Sič, Damjan Kecojević, Vahidin Prelić, Vahid Džanković, Bojan Žirović, Novak Bilbij i drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bogdanović sjajan, zaigrao i Petrušev (VIDEO)

Bogdanović sjajan, zaigrao i Petrušev (VIDEO)

Sabor potvrdio Ivana Anušića, novi ministar prisegnuo

Sabor potvrdio Ivana Anušića, novi ministar prisegnuo