in

PJEVAČ SPAŠAVA PORODICU: Nije mogla da trpi alkoholičara, ostavila ga je, a sad mu je dala drugu šansu

PJEVAČ SPAŠAVA PORODICU: Nije mogla da trpi alkoholičara, ostavila ga je, a sad mu je dala drugu šansu
Slatka-Tajna.Eu

Peđa Jovanović dobio je drugu šansu od supruge Ane Jovanović koja ga je prije nekoliko godina ostavila, jer više nije mogla da podnese njegovo alkoholisanje.

Oni su sada ljubavi dali novu priliku, što je i Ana indirektno potvrdila kada je na Instagramu objavila stotine ruža koje je od Peđe dobila za 35. rođendan.

Peđa je o borbi s alkoholom u nekoliko navrata pričao u javnosti, a priznao je i da je za rastanak od Ane jedini krivac on i porok koji je imao.

-Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspio – rekao je Peđa jednom prilikom.

-Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to riješio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savjest gdje sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio – ispričao je Jovanović.

-Ja sam mislio samo da se opustim, pa ti neko kaže uzmi jednu, dve rakije to ti je dobro za glas, ali nije. U narodu je to mišljenje usađeno, od malih nogu ti vidiš da otac nazdravlja sa prijateljima. Ili ono kada neki doktor kaže jedna čaša vina je zdrava, ja mislim da nije. Ja sam jedno vrijeme uživao u alkoholu, a sada mi je ljepše bez njega. Jednostavno sam shvatio da mi je Bog dao šansu i da mogu da uspijem i sa pjesmama i karijerom – zaključio je on svojevremeno za Grandonline.

-Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih volio da se vratim u to vrijeme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikako nije potrebno. Riješio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijemo samo vodu i mogu da kažem da se super osjećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mjesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima – rekao je Peđa u jednom intervjuu 2022. godine.

-S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u cijeloj priči sam ja kriv za rastanak. Ostavila me je baš u tom periodu kada sam pretjerivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savjet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi volio da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumijem što je otišla – ispričao je tada Jovanović za Republiku.

(Express/Telegraf)

The post PJEVAČ SPAŠAVA PORODICU: Nije mogla da trpi alkoholičara, ostavila ga je, a sad mu je dala drugu šansu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hripavac dominira u dvije županije, gužva na punktu za testiranje

Hripavac dominira u dvije županije, gužva na punktu za testiranje

Obradović doveo u pitanje želju i motiv igrača

Obradović doveo u pitanje želju i motiv igrača