in

SLAĐA LAZIĆ: Koja sam ja starleta kad berem maline u Arilju, a Anita dobija stan?!

SLAĐA LAZIĆ: Koja sam ja starleta kad berem maline u Arilju, a Anita dobija stan?!
Slatka-Tajna.Eu

Zadrugarka Slađa Lazić se, prema sopstvenim riječima, razočarala u to kakva je starleta kada se uporedi sa Anitom Stanojlović.

Milena Kačavenda: Kaže meni Matora: Jesi li svjesna da je ona mene varala na medenom mjesecu?

Slađa: A odvela je na Zanzibar…Ova joj je vjerovatno govorila da hoće svadbu kao dokaz ljubavi, nego o tome neće Matora ni da priča. Zamisli ti da ti držiš live na Svetom Stefanu i da ti ovo radiš, šalješ snimke gole p…, žena ti sjedi sa kumovima dole. Ne da si dro…, nego si kur…!

Kačavenda: Ali, ti se budiš pored nekoga i liježeš s nekim uveče, a ne možeš očima da ga gledaš. Matora je rekla je da je htjela da joj kupi stan u Kruševcu zbog djeteta.

Slađa: Tačno sam znala da je pikirala stan, kažem ja Đedoviću.

Kačavenda: Ja kažem Matoroj: Zamisli da si otišla na vještačku oplodnju, nisi potpisala predbračni ugovor za koji je advokat molio, imaš sve to na glavi, pa onda da otvoriš prozor i skočiš.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Slađa: Nadam se da nije prepisala stan na Anitu, a ove su se vjenčale, znači dobija pola stana, j… ti kur… posla…E Slađo, glupa si kao kur… Koja sam ja starleta, koji sam ja k…?! Ja idem iz ove ‘Elite’ da berem maline u Arilju, gotovo.

Kačavenda: To ne možeš da naučiš, to se rodi tako.

Slađa: Mama rodila ljepoticu, djevojčicu, da se uvlači u krevete i da… Mene kada su pitali za Anitu, ja sam rekla da će do posljednjeg dinara sve da bude, da ja ne vjerujem u to i da je Anita pokvarena i podla…Odj… je Zola, odj… je Marko Marković. Da, da, da, jurila je Marka Markovića, pa se j… sa njim!

The post SLAĐA LAZIĆ: Koja sam ja starleta kad berem maline u Arilju, a Anita dobija stan?! appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Saboru o Vukovaru i istrazi nesreće koju je prouzročio Banožić

U Saboru o Vukovaru i istrazi nesreće koju je prouzročio Banožić

Siner pobjedom nad Đokovićem ispisao istoriju

Siner pobjedom nad Đokovićem ispisao istoriju