in

PUN MJESEC U BLIZANCIMA DONOSI PROMJENE: Mudro iskoristite vrijeme, ovaj datum je ključan! 

PUN MJESEC U BLIZANCIMA DONOSI PROMJENE: Mudro iskoristite vrijeme, ovaj datum je ključan! 
Slatka-Tajna.Eu

Pun Mjesec u Blizancima, donosi potrebu za promjenama i spontanošću. Osjećaj sigurnosti se rađa kada razmišljate o svojim osjećanjima i dijelite ih sa drugima. Ove dane ćete biti više pričljivi i moći ćete da govorite bez napora. Vaša sposobnost da ostanete smireni će biti bolja, ali oprez, hladno srce može odbiti druge. Harmonija između razmišljanja i osjećanja je veoma važna.

Mjesec u Blizancima koji će biti 27. novembra donosi potrebu za promjenama i spontanošću. Ovo može biti veoma zanimljivo za ljude koji vole da istražuju nove stvari i da se odvaže na avanturu. Međutim, ističe se i važnost razmišljanja o svojim osjećanjima i djeljenja istih sa drugima. Ovo može biti izazov za one koji se teže otvaraju i ne osjećaju se komforno djeljenje svojih emocija.

Također, pominje se da će ova pozicija Mjeseca učiniti da budemo više pričljivi i da imamo veću sposobnost za komunikaciju. Ovo je idealno vrijeme da se izrazimo i da saopštimo svoje mišljenje. Međutim, važno je da ostanemo smireni i da vodimo računa o našim emocijama. Hladno srce može biti odbojno za druge i može uzrokovati nesklad u odnosima.

Pun Mjesec u Blizancima donosi potrebu za promjenama, spontanošću i komunikacijom. Ovo je vrijeme da se otvorimo i da razmišljamo o svojim osjećanjima, ali i da podijelimo sa drugima. Važno je da održimo ravnotežu između razmišljanja i osjećanja kako bismo izbjegli eventualne konflikte.

Ovaj pun Mjesec će probuditi u nama organizatora zabava, motivišući nas da okupimo društvo i uživamo u prazničnoj euforiji. Ali, ne treba se ograničiti samo na lokalne odnose, već treba iskoristiti internet kao alat za održavanje veza sa prijateljima koji su se razdvojili tokom godina.

Pun mjesec u znaku Blizanaca će donijeti mnogo pozitivne energije i raspoloženja, pa će biti idealno vrijeme za okupljanja i druženja. Ukoliko već imate planove za praznike, ovaj pun mjesec će ih samo dodatno pojačati. A ako još uvijek niste sigurni kako da provedete praznike, ovaj pun mjesec će vas motivisati da se organizujete i napravite nezaboravne planove sa dragim ljudima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Međutim, ovaj pun Mjesec takođe može donijeti i izazove u komunikaciji i odnosima. Blizanci su poznati kao komunikativni i društveni znak, ali mogu biti i promjenljivog raspoloženja. Zato je važno da budemo pažljivi u svojim riječima i da ne pretjerujemo u svojim očekivanjima od drugih.

Za one koji imaju prijatelje i porodicu koji su se razdvojili i koji nisu u mogućnosti da se okupe za praznike, ovo će biti idealno vrijeme da se iskoristi tehnologija i održi veze putem interneta. Također, ovo je dobra prilika da se proširi svoje društveno okruženje i upoznaju novi ljudi.

The post PUN MJESEC U BLIZANCIMA DONOSI PROMJENE: Mudro iskoristite vrijeme, ovaj datum je ključan!  appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘Kraj drvenim stolicama za kemoterapije’

‘Kraj drvenim stolicama za kemoterapije’

Mercator potpisao ugovor o kupovini Engrotuša

Mercator potpisao ugovor o kupovini Engrotuša