in

BEKUTA SINGLOM NAJAVILA 20. ALBUM: U pjesmi ćete prepoznati moju sudbinu

BEKUTA SINGLOM NAJAVILA 20. ALBUM: U pjesmi ćete prepoznati moju sudbinu
Slatka-Tajna.Eu

Ana Bekuta je danas objavila novu pjesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ i tako razveselila hiljade obožavalaca iz cijele regije. Ovom pjesmom diva najavljuje svoj jubilarni 20. album, koji izlazi 27. novembra.

Pjesma donosi prepoznatljiv zvuk koji Bekuta njeguje već decenijama, a koji joj je već donio desetine vanserijskih hitova koji su neizostavni dio svih proslava i muzičkih repertoara širom regiona, dok je njen vrhunski vokal ponovo došao do punog izražaja.

-Zadovoljstvo mi je da vam predstavim pjesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“, kao najavu mog novog albuma koji izlazi 27. novembra. Sigurna sam da ćete u pjesmi na neki način prepoznati i moju sudbinu i da ćemo je uskoro svi zajedno pjevati. Zahvaljujem sjajnim autorima na prelijepoj melodiji, sjajnom aranžmanu i tekstu u kome će se mnogi pronaći – rekla je Ana Bekuta.

Spot za pjesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ danas se premijerno pojavio na YouTube kanalu Free Zone i na popularnoj radio stanici Lola. Na osnovu prvih reakcija publike, već je jasno da će pjesma postati veliki hit.

Autor muzike je Mlađan Dinkić, tekst je napisao Mirko Šenkovski Geronimo, dok aranžman potpisuje Saša Milošević Mare. U spotu se kao specijalni gost pojavljuje i glumac Vladan Savić iz popularne TV serije Igra sudbine, kao i njegov sin Filip.

The post BEKUTA SINGLOM NAJAVILA 20. ALBUM: U pjesmi ćete prepoznati moju sudbinu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Zmajići” remizirali sa Azerbejdžanom

“Zmajići” remizirali sa Azerbejdžanom

Kako sve možete iskoristiti aluminijumsku foliju

Kako sve možete iskoristiti aluminijumsku foliju