in

PJEVAČICA ISPRIČALA DETALJE TRAGEDIJE: Uvijek mi je teško da pričam o smrti djeteta

PJEVAČICA ISPRIČALA DETALJE TRAGEDIJE: Uvijek mi je teško da pričam o smrti djeteta
Slatka-Tajna.Eu

Takmičarka Tamara Bošković u emisiji “Nikad nije kasno” otkrila je svoju potresnu životnu priču. Naime, Tamara je priznala da je doživjela veliku porodičnu tragediju koja ju je natjerala da prestane da pjeva.

– Ja imam dvoje djece i Novak je bio treći, uvijek mi je teško kada ovo pričam. On je rođen 2011. godine u Frankfurtu sa jednim sindromom – ispričala je Tamara kroz suze. Kako je istakla, kada se to desilo, ona je prestala da pjeva i mislila je da nikada više neće stati na scenu.

– Prestala sam da pjevam 2004. godine kada sam riješila da se udam, nekako mi je svega bilo dosta – objasnila je Tamara. Međutim, voditelj Žika Jakšić dao joj je veliku podršku, kao i publika koja ju je glasno aplaudirala nakon što je čula njenu priču.

– Gledao sam sada i publiku, sve si nas rasplakala svojom pričom. To su neke tragedije koje se u životu dese, nikad nećemo znati zbog čega su se desile. Ali je mnogo važno što si na kraju rekla, da čovjek iz svake tragedije mora da nađe snage u sebi, da sebi objasni i da nađemo snage da nastavimo put dalje. Lijepo je što si našla snage i što si na scenu došla sa takvom energijom – rekao je Žika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tamara je priznala da još uvijek teško priča o svemu što se dogodilo, ali da je shvatila da je život suviše kratak da se zaustavi zbog jedne tragedije. Njena hrabrost i snaga su inspiracija mnogim ljudima koji su prolazili kroz slične situacije.

The post PJEVAČICA ISPRIČALA DETALJE TRAGEDIJE: Uvijek mi je teško da pričam o smrti djeteta appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fluffy People Don’t Fall | Gabriel Iglesias

Fluffy People Don’t Fall | Gabriel Iglesias

Koje boje lakova za nokte su hit za nadolazeću zimu?

Koje boje lakova za nokte su hit za nadolazeću zimu?