in

Sestrična Kemala Malovčića osvojila gledaoce Zvezda Granda

Sestrična Kemala Malovčića osvojila gledaoce Zvezda Granda
Slatka-Tajna.Eu

Šejla Grgić (29), odnedavno Zonić svojim prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ ostavila je veliki pečat, a mnogi se pitaju ko je zapravo Šejla.

Talentovana djevojka iz Tuzle muzikom je počela da se bavi veoma rano, a prvi kontakt sa klavirom, kako kaže, imala je sa samo sedam godina.

Učestvovala je na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima, a malo ko zna da je Šejla članica muzičkog sastava „Divanhana“, grupe koja je poznata po izvođenju muzike pod uticajem džeza, popa i klasične muzike.

– Kada su momci formirali naš ansambl, sada već davne 2011. godine. Većinu vremena su provodili u jednom malom dnevnom boravku, gdje su se i rađale sve kreativnosti. U jednom momentu su došli na ideju da upravo to svoje druženje i razgovaranje (divanjenje) iskoriste kao naizv za ansambl. U staru riječ divaniti, što znači družiti se i razgovarati, stao je cijeli svemir naših kreativnosti koje su tek dolazile – ispričala je Šejla.

Nedavno su njeni pratitelji ostali oduševljeni snimkom na kojem pjeva s Kemalom Malovčićem koji je ona objavila na Instagramu uz opis: – Jedan video sa mojim daidžom.

Inače, Šejla je 21. maja prošle godine izgovorila sudbonosno „da“ Arminu Zoniću koji joj je danas najveća podrška u borbi za titulu zvezde Granda.

– Magistrirala je na Muzičkoj akademiji i samo je muzika zanima i muž – s osmijehom je otkrio pjevačicin suprug u „Zvezdama Granda“.

Foto: Printscreen

Šejla često kaže da je pokreću ljubav i vjera u samu sebe, a malo ko zna da je diplomirala pedagogogiju.

Tokom svoje dosadašnje karijere, talentovana dvadesetdevetogodišnjakinja posebno izdvaja saradnju sa Danicom Krstić koja je na nju ostavila poseban utisak.

– Zbog njenog karaktera, te vedrog i živahnog duha, njene muzikalnosti i kreativnosti, koja je u naš kolektiv donijela sjajnu energiju. Način na koji smo se tako brzo sprijateljili će uvijek imati posebno mjesto u sjećanju– otkrila je Šejla za medije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Iako nije lako na prvu loptu osvojiti čuvenu žirijsku osmorku u „Zvezdama Granda“ koja često zna da bude veoma stroga i zahtjevna, Šejli je to, čini se, veoma lako pošlo za rukom.

Čim je ugledala talentovanu djevojku iz Bosne, Marija Šerifović odmah je prepoznala sa društvenih mreža, gdje je Zonićka veoma aktivna.

– Da li si ti nekad snimila moju pjesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? – zanimalo je Maru, a takmičarka je odgovorila potvrdno.

– Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pjevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu ljepotu, a sjedim ovdje 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome!

Foto: Printscreen

Imuni na njen glas nisi bili ni ostali mentori, a Ana Bekuta je posebno nahvalila.

– Šejla je odlična. Bila sam skeptična zbog izbora pjesama, ali si me demantovala, sjajno si otpjevala obje – poručila joj je Bekuta u sinoćnoj epizodi muzičkog takmičenja „Zvezde Granda.

The post Sestrična Kemala Malovčića osvojila gledaoce Zvezda Granda appeared first on Express.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ASMEI #thenoite #sbt #thenoitecomdanilogentili #danilogentili #principeouronegro #asmei

ASMEI #thenoite #sbt #thenoitecomdanilogentili #danilogentili #principeouronegro #asmei

Šta je zdravije: zeleni ili crni čaj?

Šta je zdravije: zeleni ili crni čaj?