in

DARKO LAZIĆ ZA “EXPRESS”: Supruga me nigdje ne pušta

DARKO LAZIĆ ZA “EXPRESS”: Supruga me nigdje ne pušta
Slatka-Tajna.Eu

Gdje god da se pojavi srbijanski pjevač Darko Lazić izaziva pažnju javnosti. Tako je nedavno bilo i na njegovom nastupu u njemačkom gradu Dortmundu, na koji je i ovaj put stigao u pratnji supruge Katarine.

– Ma ne pušta me više nigdje samog. Šalim se, naravno. Kada joj to njene obaveze dozvoljavaju, putuje sa mnom, a meni je uvijek drago kada je pored mene – rekao je na početku razgovora za „Dnevni avaz“ ovaj popularni pjevač.

Mnogo putujete, radite, otkud sva ta silna energija?

-Da, baš je to tako. Kada bih mogao, ja sam da sve to stignem, imao bih posla svakog dana. Ali, i mene već pomalo stiže umor, pa sve to nekako raspodijelim, da publika to ne osjeti. Ima još u meni dosta tog mladalačkog duha, pa se ne dam.

Ali, uz sve to prate Vas i skandali?

-Znate kako, ja uvijek kažem da ovaj naš posao ne može bez skandala. Bez obzira kako i koliko se neko od javnih ličnosti trudio, uvijek bude skandala. Neki su namješteni, neki su brutalno izmišljeni, ali samo onaj koga sve to dotiče zna gdje je istina. Naravno, da ne smijemo zaboraviti ni lijepe stvari koje nam se dešavaju. Ali, sve je to u sklopu posla i tako valjda mora i treba da bude. U životu se ništa slučajno ne dešava.

Kako Vi izlazite na kraj na istinitim ili neistinitim tekstovima o Vama?

– Ujutro kada se probudim, poljubim svoju ženu, kažem joj da je volim, zahvalim dragom Bogu da sam živ. Onda zajedno doručkujemo, odem na trening i kasnije sve druge obaveze.

Da li će ovaj brak s Katarinom potrajati do kraja života?

– Sve je u Božijim rukama. Ja se zaista iskreno nadam da će da bude tako. Katarina i ja se veoma dugo znamo, jednostavno našao sam svoju drugu životnu polovinu. Imam i ja već dosta godina i konačno je došlo vrijeme da se uozbiljim.

Mnogo se piše i o novoj ljubavi Vaše mame?

-Ja zaista ne bih mnogo da ulazim u sve to. Nikada se ni ona nije miješala u sve te neke moje veze, brak, pa ne želim ni ja u njene. Svako dijete želi da mu roditelj bude sretan, a kada je moja mama sretna i zadovoljna, onda sam i ja.

U posljednje vrijeme pojavljivali su se snimci na kojima ne pjevate baš najbolje?

-Znaš kako, pjevanje je nekad jako komplikovano. Dešava se da glas ponekad ne možeš da kontrolišeš, a na to utiče više faktora, a jedan od njih je umor, pospanost, iscrpljenost. Tako da onda ljudi iskoriste taj neki tvoj loš momenat i žele time da ti naude. Ali, mislim da svi dobro znaju kako i koliko Darko Lazić dobro pjeva, tako da se ne zamaram previše tim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Šta Vas opušta?

-Samo prava ljubav i prijatelji. A prijatelja imam toliko da ih mogu izbrojati na dvije ruke i to je to. Ja sam inače skroz opuštena ličnost, nikom ništa ne zamjeram, ne ulazim u tuđe živote, ali isto tako ne volim i da neko ulazi u moj.

Naslov u medijima koji Vas je najviše povrijedio?

– Ne postoji, jer su sve neistine.

Kakvi ste u kućanskim poslovima, pomažete li Katarini?

-Da ja ne bih sam sebe hvalio, to bi trebalo nju da pitate. Ali, iskreno ja uvijek pomažem šta god treba, uvijek sam tu za nju.

O Aleksandri Prijović?

-Samo najbolje. To je jedna velika pjevačina, divna osoba, dobar prijatelj i drug. Zasluženo je tu gdje jeste.

Da li razmišljate da se konačno smirite ili šta može da Vas smiri?

-Nikada! Darka Lazića može da smiri samo Darko Lazić. Dakle, samo ja sam sebe.

Razgovarao: Bato Šišić

The post DARKO LAZIĆ ZA “EXPRESS”: Supruga me nigdje ne pušta appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DALILA POSTAVILA ŠOK PITANJE: Šta je Aneli Ahmić radila na jednu noć u Dubaiju?

DALILA POSTAVILA ŠOK PITANJE: Šta je Aneli Ahmić radila na jednu noć u Dubaiju?

De Hea pred povratkom u Španiji

De Hea pred povratkom u Španiji