in

„EXPRESS“ NA PROMOCIJI NOVE KOLEKCIJE „LADY B“: Nisu više u pitanju samo “Brenine” čarape…

„EXPRESS“ NA PROMOCIJI NOVE KOLEKCIJE „LADY B“: Nisu više u pitanju samo “Brenine” čarape…
Slatka-Tajna.Eu

Očigledno da Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinović posao sa proizvodnjom i plasmanom čarapa ide dobro, pa su odlučili da za novu sezonu 2023/2024 prošire asortiman.

Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije, stigla na reviju

Na predstavljanju nove kolekcije „Lady B“ u jednom beogradskom hotelu prisutni su tokom revije mogli da vide da su sada u ponudi, osim novih linija čarapa, i kupaći kostimi, donji veš, bodiji…, čak i kreme, koje u kombinaciji sa čarapama, skidaju kilograme. Za dosadašnji uspjeh brenda i prodaju čarapa Boba Živojinović je rekao da su za početak imali dobrog promotera, „duge noge i to…“, ali je vrlo važno bilo i šta su ponudili.

Revija i promocija novih proizvoda izazvali su veliku pažnju poznatih javnih ličnosti koji su došle da vide šta je to bračni par Živojinović pripremio novo, ali i da se druže i uživaju u kompletnom programu koji je priređen za ovu priliku.

Goran Karić sa suprugom Ivanom i Aco Pejović
Goran Karić sa suprugom Ivanom i Aco Pejović

Reviji „Lady B“ prisustvovala je supruga predsjednika Srbije Tamara Vučić, koja je bila i na promociji ovog brenda prije godinu dana. Obučena u ljubičasti komplet privukla je pažnju mnogih prisutnih.

Aktuelna zvijezda regionalne muzičke scene Aleksandra Prijović došla je da podrži porodični biznis, zajedno sa majkom Borkom, a tu je bio i njen suprug Filip Živojinović. Kada se popularna Prija našla pred novinarima i fotografima, prišla joj je Lepa Brena i upitala: „Jeste li vidjeli…Naš novi bodi“, i pokazala ka Prijovićkinom bujnom dekolteu. „U dobroj sam formi i sve što obučem lijepo mi stoji. I Filip voli da me vidi u ovakvom izdanju – odgovorila je pjevačica koja je, inače, nosila farmerke i sako.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na ovom događaju su zapažene bile i majka Filipa Živojinovića, Zorica, kao i sestra Ana Nakić, koja je i dizajnirala jedan dio nove kolekcije.

Reviju su prisustvovali i bivši ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić, biznismen Veselin Jevrosimović, vlasnik Skaj mjuzika Milenko Škarić, zatim Goran Karić sa suprugom Ivanom Mišković, novinarka i voditeljka Jovana Joksimović, pjevač Aco Pejović sa suprugom, estradni menadžer Bane Obradović, kao i druge ličnosti iz sveta kulture, biznisa, sporta, mode…

Program je vodila manekenka Danijela Dimitrovska, koja je u novije vrijeme počela da radi i kao tv-voditeljica.

Tekst i foto: Slavica Danilović

The post „EXPRESS“ NA PROMOCIJI NOVE KOLEKCIJE „LADY B“: Nisu više u pitanju samo “Brenine” čarape… appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAJSMESNIJI MOMENTI // kviz potera s5e8

NAJSMESNIJI MOMENTI // kviz potera s5e8

Beskućnici prosvjeduju: Zagreb nam nije osigurao trajno prenoćište

Beskućnici prosvjeduju: Zagreb nam nije osigurao trajno prenoćište