in

Ovako je Edita izgledala na audiciji za Zvezde Granda prije 10 godina: Pojavila se u šuškavcu i patikama 

Ovako je Edita izgledala na audiciji za Zvezde Granda prije 10 godina: Pojavila se u šuškavcu i patikama 
Slatka-Tajna.Eu

Danas uspješna pjevačica sa velikim brojem hitova, a prije više od deset godina je Edita na audiciji za Zvezde Granda okušala sreću i pokazala Saši Popoviću i Žiki Jakšiću svoj talenat.

U šuškavcu i air max patikama koje su tada bile moderne, stidljiva tinejdžerka se pojavila na audiciji i zapjevala hit Selme Bajrami „Ostrvo tuge“ kojim je oduševila žiri ali i publiku koja joj je skandirala.

– Nikad mi nije Indi rekla da ima rođenu sestru koja pjeva, a pjevaš bolje do nje da znaš. Super si, ma perfektna– pohvalio je tada Popović kako je pjevala Edita na audiciji za Zvezde Granda.

Edita se sada prisjetila svog početka i uz video koji je podijelila, poslala je snažnu poruku o svom putu.

View this post on Instagram

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Bio je to neki septembar 2009.godine gdje sam u dogovoru s drugaricom odlučila da se prijavim za Zvezde Granda, rekavši samo mami i tati. Tata me je vozio, a mama je radila (u dvije smjene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, ustvari popila sam 4 kafe i 2 guarane odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom! Da pjevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima – da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbijedim lijep život – počela je pjevačica koja je tada imala veliku tremu.

–Budući da sam bila jako stidiljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovjek pomislio, “Od ove ništa neće biti”. Nit sam specijalno lijepa, nit sam specijalno otpjevala, ali sebe u sebi nikada nisam promijenila, od kad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe jer sam uprkos svim pritiscima uspjela da ostanem svoja.

The post Ovako je Edita izgledala na audiciji za Zvezde Granda prije 10 godina: Pojavila se u šuškavcu i patikama  appeared first on Express.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Još uvijek živim sa majkom

Još uvijek živim sa majkom

OVO JOŠ NISMO VIDJELI: Marija Šerifović zamiješala kukovima

OVO JOŠ NISMO VIDJELI: Marija Šerifović zamiješala kukovima