in

Mesi ulazi u svijet esporta (VIDEO)

Mesi ulazi u svijet esporta (VIDEO)
Slatka-Tajna.Eu
Mesi ulazi u svijet esporta (VIDEO)

Globalna fudbalska ikona, trenutno superzvijezda Inter Majamija i vjerovatno najbolji igrač svih vremena, Lionel Mesi udružio je snage s bivšim argentinskim saigračem i svojim kumom, Serhiom Aguerom kako bi postao suvlasnik KRU Esportsa. Aguero, koji je osnovao KRU Esports 2020., poželio je Mesiju dobrodošlicu u kratkoj video objavi.

Ova saradnja signalizira Mesijev ulazak u svijet esporta sa organizacijom koja obuhvata popularne esport naslove kao što su “Rocket League” i “Valorant”.

Aguero je izrazio svoje oduševljenje što ima Mesija u klubu, rekavši:

“Srećan sam što dijelim klub s Leom, naravno sada u novoj fazi i s drugim izazovima. Velika je čast što je dio KRU organizacije. On je najbolji fudbaler u istoriji, ali i veliki prijatelj.” 

Ova saradnja ne samo da povećava Mesijevu prisutnost u domenu esporta, već takođe jača vezu između fudbalskih zvijezda i zajednice igrača. Objava je izazvala entuzijazam među obožavaocima, koji željno očekuju da će svjedočiti Mesijevim virtualnim igračkim vještinama.

Kru Esports, poznat po svom inkluzivnom pristupu i predanosti podsticanju pozitivne zajednice igrača, izrazili su na društvenim mrežama koliko su oduševljeni dolaskom proslavljene fudbalske zvijezde.

Ujedinjenje fudbalskih legendi s esport platformama primjer je jačanja veze između klasičnog i elektronskog sporta, osvajajući publiku širom svijeta.

Mesijev angažman u esportu nije samo dokaz sve nejasnijih linija između tradicionalnih sportova i igara, već predstavlja i značajan korak naprijed u poboljšanju opšteg prepoznavanja i prihvatanja esporta kao legitimnog i cijenjenog oblika takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ruskom napadu na selo u Donjecku troje poginulih

U ruskom napadu na selo u Donjecku troje poginulih

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Aca Lukas večeras nastupa na Skenderiji

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Aca Lukas večeras nastupa na Skenderiji