in

Kantautor Petar Zorkić održaće veliki beogradski koncert u Domu omladine! – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus

Kantautor Petar Zorkić održaće veliki beogradski koncert u Domu omladine! – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

Nakon nastupa na festivalima Exit i Nisville i koncerata u Valjevu, Smederevu, Beogradu, Vršcu, Pančevu, Bosni i Hercegovini i drugim mestima, PetarZ Collective će obeležiti kraj 2023. godine na svojevrsnoj žurci u kultnoj beogradskoj koncertnoj sali Amerikana.

PetarZ je svoj muzički izraz koji se prostire od fanka, soula, preko disko, rege i latino muzike, predstavio objavivši do sada dva albuma – „Riddlephore“ i „Tête-à-tête“.

Na svojim albumima Petar je predstavio i nekoliko kolaboracija sa muzičarima koji su već dugi niz godina prisutni na muzičkoj sceni regiona i sveta. Tu su Rhani Krija (dugogodišnji član Stingovog benda), Max Kochetov, Vasil Hadžimanov, Marko Louis, Ivan Teofilović (Naked), Nenad Paunović, Milena Jančurić, Mario Ševarac (Dubioza kolektiv), Miloš Nikolić i drugi, a neki od njih će se naći na bini Doma omladine i kao specijalni gosti.

 

“Zadovoljstvo mi je što ću u kultnoj sali Doma omladine moći sa svojim bendom da predstavim beogradskoj publici naš dosadašnji rad. Sviraćemo pesme sa oba albuma koja sam do sada objavio i spremamo jedan lep fanki, soul, latin šou. Ideja mi je da napravimo svojevrsnu žurku za publiku i obeležimo kraj kalendarske 2023. godine u kojoj smo imali puno lepih nastupa i momenata u raznim gradovima. Nakon Doma omladine idemo dalje sa nastupima, a polako pripremam i treći album sa mojom dragom ekipom.” izajvio je uvek nasmejani Petar Zorkić.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Petrovu muziku čini širok spektar ritmičkih i harmonskih igrarija koje podstiču publiku na ples, a tekstovi koje piše su odraz međuljudskih odnosa, ljubavi, e*otike i humora.

 

Ovog taletovanog umetnika poznajemo i kroz crteže koje je predstavio na više samostalih izložbi. Specifična tehnika kojom Petar radi je crtanje prstom u telefonu u sistemskoj aplikaciji “notes” (tzv. kažiprst na telefonu).

 

Karte za koncert možete nabaviti na blagajni Doma omladine i OVDE.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li je ovim potezom gotova NBA karijera Filipa Petruševa?

Da li je ovim potezom gotova NBA karijera Filipa Petruševa?

Kviz “Put oko sveta” – Predsednik Nigerije

Kviz “Put oko sveta” – Predsednik Nigerije