in

“EXPRESS” NA PROMOCIJI DADE POLUMENTE: Album posvetio kćerci Alei

“EXPRESS” NA PROMOCIJI DADE POLUMENTE: Album posvetio kćerci Alei
Slatka-Tajna.Eu

Dado Polumenta je u ponedjeljak uveče u jednom elitnom beogradskom restoranu promovisao svoj novi album pod nazivom “Alea”. Kao što je poznato boljim poznavaocima estradnih prilika, Dado je svoj deveti studijski album trebao da promoviše 25. oktobra, ali je morao da promociju odgodi jer je njegova kćerka Alea morala na operaciju slijepog crijeva. Ne samo zbog tih novijih dešavanja, pjevač je već ranije odlučio da ovaj svoj novi album, što i njegov naziv kazuje, upravo posveti starijoj kćerci.

Albino s društvom

-Ovaj album je posebno emotivan za mene, ne samo zbog ovoga sa čime smo se nedavno suočili, već i zbog svega što sam doživio u proteklih deset godina i prošao kroz razne faze. Album jeste posvećen mojoj kćerci i za mene je najposebniji do sada. Već sam čuo prve reakcije publike i više sam nego zadovoljan kako su pjesme prihvaćene. Moram da kažem da sam u posljednjih deset godina radio i na sebi u pravom smislu te riječi. Tražio sam i stručnu pomoć da bih mijenjao sve loše. Išao sam na prihoterapiju i smatram da ona ne treba da bude tabu tema, jer sam lično doživio preporod. I svakom bih preporučio da ako osjeća potrebu potaraži pomoć stručnjaka – rekao je Polumenta.

Anabela s novinarima

Anabela s novinarima

On se u obraćanju velikom broju predstavnika “sedme sile” osvrnuo na skorašnja dešavanja u privatnom životu:

Dado s ocem i suprugom
Dado s ocem i suprugom

-Moja kćerka je morala da doživi to što je doživjela da bi sve ovo sada izgledalo još emotivnije, i ljepše sretnije. Znate već, kada sam mislio da će album izaći, desilo se to da je ona završila na operacionom stolu. Bog je tako htio. Kao što je htjeo da se, ipak, okupimo i proslavimo izlazak mojih novih pjesama – rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Dado je na promociju pozvao prijatelje, rodbinu, kolege… Stigli su Sloba Vasić (koji mu je i kum), Anabela, Sandra Afrika, Sofija Šašić, Denial Ahmetović (s kojim je snimio duet), Albino, Tara Simov, Saško Nikolić, Zorana Mićanović, i drugi.

U oficijelnom dijelu promocije Dado je pozdravio sve prisutne, zahvalio se od srca što su došli i što ga podržavaju. Uz pomoć video bima, prisutni su, ako već nisu do sada, mogli da vide i čuju šta je to Dado ponudio na svom novom albumu.

Tekst i foto: Slavica Danilović

The post “EXPRESS” NA PROMOCIJI DADE POLUMENTE: Album posvetio kćerci Alei appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igrači u štrajku, otkazana utakmica Premijer lige

Igrači u štrajku, otkazana utakmica Premijer lige

JAVNOST OBMANJENA: Da li se učesnik „Zvezda Granda“ lažno predstavljao?

JAVNOST OBMANJENA: Da li se učesnik „Zvezda Granda“ lažno predstavljao?