in

Takmičarka prekinula žiri usred komentarisanja i obratila se Popoviću sa jednim zahtjevom

Takmičarka prekinula žiri usred komentarisanja i obratila se Popoviću sa jednim zahtjevom
Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je Sofija Đekić oduševila svojom interperatacijom, takmičarka prekinula žiri usred komentarisanja i obratila se Popoviću sa neobičnim zahtjevom.

Foto: Printscreen

Sofija je u duleu protiv Maje Đorđević osvojila simpatije žirija koji je nagradio sa šest glasova, dok je za Đorđevićevu glasao samo Đorđe David.

Foto: Printscreen

Prvu je riječ dobila Ceca koja se uvijek trudi da u takmičarima pronađe ono najbolje, što kod Maje večeras nije uspjela.

– Sofija mi je bila stabilnija i bolji je utisak ostavila na mene, to je presudilo. Majo, nešto je tu bilo mlako, nije bilo ataka, sve je bilo ravno – rekla je Ceca, dok je njena kuma bila još oštrija.

– Kandidatkinja broj dva ja te nisam prepoznala, prva pjesma mnogo loše nemoj se naljutiti ali iritantno. Kandidatkinja broj jedan večeras si bila bolja, ali za sljedeći krug ti treba više – iskrena je bila Viki.

Marija je istakla kako je suština rečena i složila se da je Maja podbacila i da je bila ispod prosijeka.

Jedini koji je dao podršku Đorđevićevoj je bio David koji je sada objasnio i zašto je to učinio.

– Dao sam sebi za pravo pošto je bila kod mene da je podržim jer sam bio siguran da će se ovakva stvar desiti s razlogom – počeo je roker kada ga je prekinuo Popović rekavši da mu je isteklo vrijeme.

Snežana je upitala Maju da li je ljuta pošto je tako djelovala dok je pjevala, što je kandidatkinja negirala. A kada se Popović našalio da nije ni gledala žiri nego njega, to je Đurišićku još više zbunilo jer je baš tada onda trebala da da sve od sebe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Pjevala si kao da si ljuta i ne možeš da nas gledaš. Kandidatkinja broj jedan ti si bila dominantnija iako si imala jedan žestok falš – obrazložila je Đurišička.

Bosanac je pohvalio Sofiju kako je bila odlična, a kada je krenuo da komentariše Maju, Saša ga je prekinuo zbog istekla vremena za komentarisanje, ali Bekuta se nadovezala i dodala kako je bilo bez borbe i želje.

Nakon Aninog obraćanja, Sofija se obratila Popoviću i zatražila jednu stvar.

– Saša, želim da čujem Đorđev komentar za moj nastup – rekla je nakon što je takmičarka prekinula žiri, a Popović joj je ispunio želju.

– Jedini savjet koji imam da ti dam je da ne razmišljaš o tome da zadovoljiš kriterijume nekoga iza nego svoje i razmišljaj o svojoj duši i o svom doživljaju – posavjetovao je roker.

Završnu riječ imao je Mili koji je Sofiji poželio dobrodošlicu u svoj tim.

(express/grand)

The post Takmičarka prekinula žiri usred komentarisanja i obratila se Popoviću sa jednim zahtjevom appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nathan Blecharczyk: Put od programera do Američkog milijardera

Nathan Blecharczyk: Put od programera do Američkog milijardera

U Novigradu ribe plivaju rivom

U Novigradu ribe plivaju rivom