in

Ovo je subotnja gužva pred dvoranom Gripe u Splitu zbog Ace Lukasa

Ovo je subotnja gužva pred dvoranom Gripe u Splitu zbog Ace Lukasa
Slatka-Tajna.Eu

U Splitu je održana projekcija filma Kafana na Balkanu – Pokidan u dvorani Gripe nakon čega je uslijedio i koncert Ace Lukasa po čijem je životu snimljen film.

Pred dvoranom su nastali gužva i veliki redovi, a dvorana Gripe je bila poprilično popunjena. Organizatori su ranije najavili da očekuju između 3000 i 4000 ljudi.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

“Za 23 eura (film i koncert) dobije se cjelovečernji program. Film traje dva sata, nakon čega će uslijediti Acin koncert. Nakon filma je pauza od dvadesetak minuta dok se skine platno, odnosno veliki videozid, pa onda kreće koncert. Cijena ulaznice za sam koncert dođe 15 eura. Premijera filma i koncert večer prije su u Beogradu, nakon čega ekipa od 50-ak ljudi stiže u Split. Filmske ekipe ima 40-ak ljudi, a iz benda ih je petero. Samu dvoranu Gripe osiguravat će dvadeset zaštitara”, objavili su ranije.

Inače, protiv koncerta su se nedavno pobunili iz splitske podružnice Domovinskog pokreta, između ostalog, optuživši Lukasa da je “pjevao vukovarskom krvniku”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Budžet od tri milijuna eura

Film Pokidan, čiji je budžet tri milijuna eura, snimao se ukupno 180 dana, a osim filma ići će i serija od 12 nastavaka. U Splitu će se na Lukasovom koncertu snimiti i kadrovi za nastavak filma.

Glavnu ulogu u filmu ima popularni glumac Mladen Sovilj, poznat po hit seriji Južni vetar, a tu su još i Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić i preminuli Mirsad Tuka, hrvatskim gledateljima najpoznatiji po ulozi u seriji Zabranjena ljubav, kojem je to bila posljednja uloga.

The post Ovo je subotnja gužva pred dvoranom Gripe u Splitu zbog Ace Lukasa appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Novigradu ribe plivaju rivom

U Novigradu ribe plivaju rivom

Izazov je igrati protiv lidera

Izazov je igrati protiv lidera