in

“ANA ŠEVIĆ ILI SEVIĆ, KAKO GOD DA SE ZOVE, JEDNA JE U NIZU” Sonja o razvodu sa pjevačem: Moja je kazna što sam ostavila Lukasa…

“ANA ŠEVIĆ ILI SEVIĆ, KAKO GOD DA SE ZOVE, JEDNA JE U NIZU” Sonja o razvodu sa pjevačem: Moja je kazna što sam ostavila Lukasa…
Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom iznela svoj sud o svemu što je on izneo u javnost.

Kako je Lukas između ostalog naveo, Sonja ga je napadala da je vara sa “kepecom iz Zvezda Granda”, a on ju je svojim odgovorima povređivao.

Nakon svega što je isplivalo u javnost, Vuksanovićeva je tada istakla da je šokirana pojedinim detaljima koji su napisani u knjizi, a onda je progovorila i o navodima da ju je Lukas varao sa Anom Sević.

– Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi sa mnom. A, to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem – ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem – objasnila je Sonja.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on posle bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje. Ja neću uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje. Morate da razumete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno! – dodala je ona.

Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio bivšoj ženi Sonji: Ogromno ogledalo usred dnevne sobe, mermerno stepenište, sve sami luksuz!

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao “kepeca iz Zvezda Granda”, Sonja kaže:

– To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, posle pet godina koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. (smeh) Ja sam se vrlo distancirala od svega. Deo cirkusa ne želim da budem. Imam štošta da kažem, ali ne želim – objasnila je Sonja za “Telegraf”.

Kurir.rs/Blic

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Američki državni tajnik u nenajavljenom posjetu Iraku

Američki državni tajnik u nenajavljenom posjetu Iraku

Dobro smo držali prvo poluvrijeme

Dobro smo držali prvo poluvrijeme