in

ZVEZDA GRANDA TATIANA PROŠLA KARLEUŠINU ŠKOLU: “Uništila” me da bih danas bila to što jesam

ZVEZDA GRANDA TATIANA PROŠLA KARLEUŠINU ŠKOLU: “Uništila” me da bih danas bila to što jesam
Slatka-Tajna.Eu

Tatjana Pejčić – Tatiana je svoju pjevačku karijeru započela na sceni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Ne krije da je bila svjesna u šta ulazi i sa kakvim “aždajama” u ovom poslu se mora boriti. Tada, još uvijek mlada devojka, imala je tremu i priželjkivala je da joj Marija Šerifović da glas, kako bi mogla da je izabere za svog mentora. Međutim, to se nije dogodilo, jer joj jedino evrovizijska pobjednica nije dala glas.

-Nije mi bilo svejedno kada sam vidjela da mi Marija nije dala glas, a to sam toliko priželjkivala. Sam taj odabir mentora je bio jako zanimljiv, jer sam se na kraju odlučila za Karleušu, koja me je ‘uništila komentarima’, ali i rekla da će od mene napraviti mega mačku – ističe Tatiana i dodaje:

-Nepogrješivo je svaki put birala pjesme i u svakom krugu sam imala direktan prolaz. Potpuno je promijenila moj imidž i tačno je znala šta radi. Inače, kada je čula da sam djevica u horoskopu, jauknula je i upravo te sekunde se desio naš klik.

Uz Karleušinu savjete Tatiana je uspjela da dogura do samog vrha (prošla pet krugova), a najveća ironija je upravo ta da ju je Marija Šerifović nakon takmičenja pozvala da joj pjeva na rođendanu i onda je to nekako postala tradicija, pa je osim rođendana, Tatiana pjevala i na njenim drugim slavljima, uključujući i slavu u domu Šerifovića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tatiana je ovih dana promovisala spot za pjesmu “Antigona”, na tom događaju očekivala se i Marija Šerifović ali zbog iznenadnih obaveza nije došla. Tu su, međutim, bile druge Tatianine kolege (Vanja Mijatović, Joca Stefanović…), saradnici, brojni prijatelji i predstavnici medija, pa podrška pjevačici nije izostala.

-Ovo je pjesma koja pomjera iz ose. Nekako volim da se inatim sa baksuzlukom i iako mnogi kažu da je 13 baksuzan broj, a pjesmu sam promovisala tog dana u septembru, sigurna sam u to da će meni donijeti sreću. Definitivno sam ja Antigona, mogu da se suprotstavim bilo kome – završava pjevačica za koju smo saznali da je, osim kod Marije Šerifović, pjevala na slavljima i kod drugih kolegica kao što su Aleksandra Prijović i Milica Pavlović.

Slavica Danilović

     

The post ZVEZDA GRANDA TATIANA PROŠLA KARLEUŠINU ŠKOLU: “Uništila” me da bih danas bila to što jesam appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Održana dvodnevna edukacija o aktuelnim temama poduzetništva i finansijske pismenosti

Održana dvodnevna edukacija o aktuelnim temama poduzetništva i finansijske pismenosti

Drugi znatni pomak na ratištu u koristi kijevskih snaga u tri dana

Drugi znatni pomak na ratištu u koristi kijevskih snaga u tri dana