in

‘EXPRESS’ NA LICU MJESTA: Milan Mitrović proslavio rođendan kćerke Kasije, sin Ace Lukasa kum

‘EXPRESS’ NA LICU MJESTA: Milan Mitrović proslavio rođendan kćerke Kasije, sin Ace Lukasa kum
Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Milan Mitrović, bivši učesnik i voditelj “Zvezda Granda”, zajedno sa suprugom Bojanom, organizovao je slavlje povodom prvog rođendana njihove mlađe kćerke Kasije. Prije toga upriličeno je i krštenje djevojčice, a kum je bio sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanović.

Podsjetimo, Milan i Bojana već imaju jednu kćerku Zaru, pa je logično pitanje za pjevača bilo da li poslije dvije kćerke namjerava da dobije i nasljednika.

-Iskreno ću reći da sam želio da drugo dijete bude dječak, ali sam se obradovao isto tako i kad je u naše kraljevstvo stigla još jedna princeza. Najbitnije je, kako kažu ljudi, da djeca budu zdrava. A, da li bih želio da jednog dana poslij dvije kćerke dobijem i sina, pa sigurno da bih volio. Ali, ne pitam se samo ja… – iskreno kaže Milan.

Sin Ace Lukas, Lazar Vuksanović, kao i svi kumovi, predvodio je proslavu rođendana i krštenja u jednom beogradskom restoranu, Otkrio nam je da se Milanom upoznao na Crnogorskom primorju.

-Krenuli smo da sarađujemo poslovno, često smo kontaktirali, potom smo brzo postali prijatelji, pa veliki prijatelji, počeli da se se posjećujemo na slavljima, rođendanima, slavama, pa je evo došao i dan da postanemo kumovi. Bio sam toliko uzbuđen tim činom kao kad sam dobio svoje prvo dijete – rekao je Lazar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na slavlje su stigle i kolege Milana Mitrovića, među kojima i Ana Sević sa kojom je svojevremeno vodio “Zvezde Granda”, pa Boban Rajović, Vanja Mijatović… Zapazili smo da je stigao i sin Suzane Jovanović, Danijel (sa djevojkom), dok je za pjesmu bila zadužena Dragica Zlatić.

Poslije nje, kada se atmosfera zagrijala, mikrofona su se prihvatili i drugi pjevači, kao i tata male Kasije – Milan Mitrović.

Tekst i foto: Slavica Danilović

The post ‘EXPRESS’ NA LICU MJESTA: Milan Mitrović proslavio rođendan kćerke Kasije, sin Ace Lukasa kum appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Počinje ABA Superkup – može li neko da parira crno-belima?

Počinje ABA Superkup – može li neko da parira crno-belima?

Probijena druga cijev tunela Učka

Probijena druga cijev tunela Učka