in

DIVA PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM: Kaliopi 23. oktobra u Domu mladih

DIVA PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM: Kaliopi 23. oktobra u Domu mladih
Slatka-Tajna.Eu

Makedonska i regionalna muzička diva Kaliopi održat će 23.10. veliki koncert u Sarajevu, u Domu mladih, s početkom u 20h!

Ovim se koncertom popularna pjevačica i vlasnica velikog broja hitova vraća pred sarajevsku publiku nakon četiri godine, a s obzirom na ogromnu popularnost koju uživa u BH prijestonici, ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogle bi planuti u rekordnom roku. Jer, Kaliopi je uvijek imala posebnu vezu sa Sarajevom i poznato je koliko ga voli.

Uz aktuelni hit i duet sa Željkom Samardžićem „Znam“, Kaliopi će tokom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu regionalnu karijeru. Od kultnih pjesama „Rođeni“(Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do omiljenih „Crno i belo“, „Rođendan”, „Hajde da pjevamo”, „Nevinost”, „Dona”, „Vrisnem”, „Aman”, „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“, „Poželi“, „Jutro“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“, i mnogih drugih pjesama Kaliopi, publiku na sarajevskom koncertu očekuje hit do hita.

Mnoge njene pjesme već su odavno postale evergreeni, a bez obzira na vremenski period u kojem su nastajale, sve odišu intenzivnim emocijama i životnim porukama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nakon Eurosonga 2012., Kaliopi je ponovno udružila kreativno-glazbene snage s producentom i bivšim suprugom Romeom Grillom koji je autor njenih najvećih hitova.

The post DIVA PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM: Kaliopi 23. oktobra u Domu mladih appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dimitris Itudis više nije selektor Grčke

Dimitris Itudis više nije selektor Grčke

Vlasnica mu je oprala najdraže igračke, njegov pogled sve govori (VIDEO)

Vlasnica mu je oprala najdraže igračke, njegov pogled sve govori (VIDEO)