in

Uragan Lee pogodio istok Kanade i američki Maine

Uragan Lee pogodio istok Kanade i američki Maine
Slatka-Tajna.Eu
Uragan Lee pogodio istok Kanade i američki Maine

Uragan Lee u Lockeportu, Nova Škotska, Kanada

Foto: John Morris / Reuters

Istok Kanade i američku saveznu državu Maine pogodio je uragan Lee. Na putu prema kanadskoj pokrajini Novoj Škotskoj oluja je oslabjela u posttropski ciklon. 

– Kada se oluja raziđe, počinje pravi posao. Ješ jedanput želio bih zahvaliti građanima Mainea koji su odvojili vrijeme za pripremu, skladištenje hrane i goriva za generatore. Molimo sve da i dalje budu na oprezu. Oluja nije prošla. I premda se ponegdje počelo razvedravati, vjetrovi su još jaki i očekujemo ih tijekom dana, a mogući su i sutra, izjavio je Pete Rogers, ravnatelj Agencije za upravljanje hitnim situacijama savezne države Maine

– Kada se oluja raziđe, počinje pravi posao. Ješ jedanput želio bih zahvaliti građanima Mainea koji su odvojili vrijeme za pripremu, skladištenje hrane i goriva za generatore. Molimo sve da i dalje budu na oprezu. Oluja nije prošla. I premda se ponegdje počelo razvedravati, vjetrovi su još jaki i očekujemo ih tijekom dana, a mogući su i sutra, izjavio je Pete Rogers, ravnatelj Agencije za upravljanje hitnim situacijama savezne države Maine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crocop Funny moments

Crocop Funny moments

Turska bogata kultura sira osvaja gurmane

Turska bogata kultura sira osvaja gurmane