in

Željko Samardžić otkrio kako nastao jedan od njegovih najvećih hitova: „To je bio šok, život mi se okrenuo“

Željko Samardžić otkrio kako nastao jedan od njegovih najvećih hitova: „To je bio šok, život mi se okrenuo“
Slatka-Tajna.Eu

Tokom svoje višedecenijske karijere, Željko Samardžić može se pohvaliti velikim brojem hitova, od kojih je teško je izdvojiti jednu numeru koja je miljenica publike. Međutim, većina bi se složila da je „Grlica“ pesma koja se nalazi na mnogim repertoarima i rado pjeva u svakoj prilici.

Za Željka, ona ima i posebno značenje i zanimljivu radnju nastanka koju će zauvijek pamtiti.

– Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: „Eto imam odličan naslov“- prisjetio se Samardžić.

Foto: Printscreen

Prijatljstvo sa Marinom otavilo je veliki trag u njegovom životu, a koliko joj je bio zahvalan pokazao je na svom prvom velikom koncertu.

– Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pjevaju što jače da ona čuje i da podijelimo tu sreću– ispričao je nedavno u Grandovoj emisiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Marina je zajedno sa njenim suprugom Futom, Samardžića proslavila pjesmom „Sipajte mi još jedan viski“, a kasnije i hitovima „Grlica“, „Slutim“, „Da me nije“, koji se smatraju najljepšim pjesmama koje mu je Tucakovićeva napisala.

– Marina je znala neke naše razgovore vješto da pretoči u tekstove mojih najlepših pjesama. „Sipajte mi još jedan viski“ još od kad je objavljena zovem svojom „ličnom kartom“. Nastala u vrijeme koje je smrdjelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvijek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrijednosti – izjavio je svojevremeno Željko.

The post Željko Samardžić otkrio kako nastao jedan od njegovih najvećih hitova: „To je bio šok, život mi se okrenuo“ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mađari nose cijeli plijen sa “Marakane”

Mađari nose cijeli plijen sa “Marakane”

Pripadnici HGSS-a u Turskoj u jednoj od najvećih operacija spašavanja

Pripadnici HGSS-a u Turskoj u jednoj od najvećih operacija spašavanja