in

“TRAŽI DOKTORA NA CRNO ZA ABORTUS” Jezivo obraćanje Dejana Caru

“TRAŽI DOKTORA NA CRNO ZA ABORTUS” Jezivo obraćanje Dejana Caru
Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević bez dlake na jeziku odgovorio na provokacije Filipa Cara.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak Filipa Cara, koji je pratio ulazak takmičara u “Elitu”. Kad se pojavio Marko Đedović, Car je potkačio Dejana Dragojevića, kom je Marko ostavio materijal za raskrinkavanje učesnika.

Dejan se odmah oglasio i u svom stilu odgovorio na Careve provokacije, pa u cijelu priču upetljao i njegovo vjerenicu, a svoju bivšu djevojku, Aleksandru Nikolić.

Foto: Ig

– TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: “Tata, treba da častiš”, ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Poslije ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite djecu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu – poručio je Dejan Caru.

Međutim, pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga” nije želio da se zaustavi na tome, pa je poslije silnih pitanja odlučio da svojim pratiocima pojasni o čemu se radi.

Foto: Ig

– Pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiji, stori je za “Krompirka zetka”. Pošto s*re na TikToku u lajvu o meni da bi držao gledaoce, bolje da priča o svom životu i trudnoj “vjerenici” i o tome kako planiraju abortus mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikToku Univerzum za abortus, lav da ostavi dijete, tap tap, ruža – napisao je pobjednik “Zadruge 5” na svom Instagram storiju.

(express/srbijadanas)

The post “TRAŽI DOKTORA NA CRNO ZA ABORTUS” Jezivo obraćanje Dejana Caru appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković u polufinalu US Opena, osmi put slomio Frica

Đoković u polufinalu US Opena, osmi put slomio Frica

Venecija će turistima naplaćivati ulaz u grad

Venecija će turistima naplaćivati ulaz u grad