in

TAKMIČAR RAZOČARAN UČEŠĆEM U „ZVEZDAMA GRANDA“: Važi samo jedno pravilo

TAKMIČAR RAZOČARAN UČEŠĆEM U „ZVEZDAMA GRANDA“: Važi samo jedno pravilo
Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji takmičar i finalista „Zvezda Granda“ koji je bio pod mentorskom palicom Dragana Stojkovića Bosanca zahvaljujući kome je naučio sve tehnike, svojim pjevanjem nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Alem Kadić vremenom je počeo sve ozbiljnije da se bavi muzikom, a tokom gostovanja u emisjij „Grand magazin“ prisjetio se perioda kada je bio učesnik popularnog muzičkog šoua.

–Takmičio sam se dva puta u muzičkom šou 2016. i 2018/2019 – prisjetio se Alem i otkrio šta sebi najviše zamjera tokom učešća.

-Uvijek ponavljam istu stvar, mislim da sam takmičenje shvatio previše ozbiljno, a nije trebalo tako. Trebalo je da se više zabavljam. Mislim da bi bilo bolje da nisam to tako ozbiljno shvatio i da želja nije bila tako jaka da se dođe do tog famoznog finala – istakao je muzičar, pa otkirio da li je i inače stegnut ili opušten u privatnom životu:

–Postroji jedno pravilo. Kada su živi nastupi u pitanju, ako zabavite sebe zabavili ste sigurno i publiku oko sebe, ako je vama dosadno i ako ste nervozni to se prenese na publiku koliko god se trudili da to prikrijete i da to ode u neki drugi plan. Mislim da sam bio opušteniji i da sam bio prirodniji da bih dao više od sebe i bolje se plasirao.

Kadić smatra da je nesigurnost za njega bila najveći kamen spoticanja tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“.

–Prvi put kada sam učestvovao u takmičenju bilo je mnogo treme mada mislim da je bio i pogrešan odabir pjesama jer kad sam se pojavio to je bio pravi bum, dok sam u trećem, četvrtom krugu ispao. Tada sam se mnogo razočarao jer sam očekivao da ću ja to sve lako da prođem, ali nije bilo tako – prisjetio se pjevač.

Na sreću, u narednoj sezoni uz pomoć Bosanca Alem je uspio da popravi utisak i ostvari visok plasman u takmičenju.

–Kada sam se po drugi put pojavio imali smo svoje mentore, a ja sam imao priliku da mi mentori budu ili Marija ili Bosanac. Odlučio sam se za Drgana iz prostog razloga, zato što je ono što je on uradio u svojoj karijeri mnogo bliže mom stilu i onome što ja volim – zaključio je Alem.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dešava se čudo u Juventusu

Dešava se čudo u Juventusu

Bogata sportska subota na Hrvatskoj radioteleviziji

Bogata sportska subota na Hrvatskoj radioteleviziji